Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει καταφέρει να τσακωθεί με τους πάντες στο Survivor.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει καταφέρει να τσακωθεί με τους πάντες στο Survivor. Μόνο οι καρύδες έχουν γλιτώσει. Συμπαίκτες και αντίπαλοι είναι έξαλλοι μαζί του και θεωρούν δεδομένο πως αφού ψηφίστηκε για αποχώρηση θα είναι και εκείνος που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο. Αλλά αυτό που μετράει είναι τι θα πει το τηλεοπτικό κοινο.

Ο τελευταίος τσακωμός του Τάκη ήταν μόνος του και ολοι τους.




Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που βλέπουμε με τον Τάκη.

Το κακό είναι οτι ξεχνάει τις κάμερες στο νησί, και δεν θυμάται τι λέει.

Από την αρχή είχε πει, θα κάνω παρέα με τις γυναίκες τις ομάδες (Βρισηίδα, Ευρυδίκη) για να είμαι πιο δυνατός. Κάτι που έκανε. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει γίνει ζογκλέρ από τις πολλες κολοτούμπες. Δεν το προλαβαίνουμε.

Αλλά και ακόμα ένα αρνητικό που έχει βγάλει είναι ότι τους δίνει όλους. Ανακατεύει τους πάντες συνεχώς.

Και στο τέλος αφού έχει κλείσει τον κύκλο του και τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι, το γύρισε στο συναίσθημα, για να πείσει τον κόσμο.




«Τα έχει κάνει επάνω του ο Τάκης γιατί ξέρει ότι αν θα βγει υποψήφιος, η στάση του στο παιχνίδι δεν είναι τέτοια που θα τον κρατήσει ο κόσμος. Έχει δείξει έναν αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα, έναν πολύ νευρικό και πολύ οξύθυμο χαρακτήρα και νομίζω ότι ο κόσμος το έχει δει αυτό. Το ξέρει και ο ίδιος αλλά δεν μπορεί να το αλλάξει. Είναι πάνω από τον εγωισμό του όλο αυτό για να μπορέσει να αλλάξει τον χαρακτήρα του. Έχω να πω μόνο ένα πράγμα στον φίλο μου τον Τάκη. Ότι ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται σε αυτή την ζωή. Φίλε Τάκη και αν έχεις κάνει εσύ αντάρα το παιχνίδι δεν σου φταίω εγώ. Δεν έχεις τσακωθεί μόνο με αυτό το δέντρο εδώ δίπλα μου. Με όλα τα άλλα έχεις τσακωθεί. Με όλους τους παίκτες έχεις τσακωθεί και από τις δυο ομάδες οπότε όπως έστρωσες θα κοιμηθείς», τόνισε ο Άρης Σοϊλέδης.




«Μαζευτήκαμε στην παραλία για να μας ανακοινώσει ο Άρης τα νέα συνταρακτικά γεγονότα που έχουν συμβεί με τον Τάκη. Τελικά το μοναδικό πράγμα που τον καίει είναι να μην ψηφιστεί, νιώθει μόνος του. Κάνει επίκληση στο συναίσθημα και θέλει να τον λυπηθούμε… Βαριέμαι! Βαριέμαι, σου λέω Τάκη. Α ρε, Τάκη Καραγκούνια, ποιος να σου το έλεγε ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα φοβόσουν να έρθεις αντιμέτωπος στον τάκο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ! Αυτόν που θεωρούσες ότι θα τον ξαποστείλεις από την πρώτη εβδομάδα που ήρθε στο παιχνίδι. Αυτόν που νόμιζες ότι ο κόσμος τον αντιπαθεί αλλά εν τέλει τον έχει κρατήσει και τώρα παρακαλάς την συμπόνια των συμπαικτών σου», ήταν τα λόγια της Σοφιάνας Αβραμάκη.

«Προφανώς και υποστηρίζω τον σκοπό για τον οποίο είναι εδώ μέσα ο Τάκης. Αλλά δεν μπορείς να πηγαίνεις και να ζητάς σε συμπαίκτες σου να μην σε ψηφίσουν γιατί είναι άσχημο και δείχνει ότι θυματοποιείσαι λίγο», είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα κατηγόρησε τον Άρη Σοϊλέδη για στημένο ματς στο χθεσινό επεισόδιο. Για να δούμε θα είναι τελικά αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor αυτή την εβδομάδα.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ