Θα σταθούμε περισσότερο στο θέμα των κινητών που είναι ξεκάθαρα αθέμητος ανταγωνισμός έναντι των υπολοίπων παιχτών. Αν ήταν μόνο αυτό το κρούσμα δεν θα κάναμε καν αναφορά εδώ.

Το Survivor συνεχίζει δυνατά 12/05 μέσα από την συχνότητα τουΣΚΑΙ  χωρίς αγώνα επάθλου το Σάββατο, αφού ο Τούρκος παραγωγός δεν ήθελε να ρισκάρει ζημιά στην τηλεθέαση, όταν απέναντι του θα έχει τον τελικό της Eurovision.

Είδαμε μια ακόμα αποχώρηση 11/05 μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα. Αλλά στις προηγούμενες ημέρες τα είδαμε όλα μαζί. Από όλα είχε ο μπαξές στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτές είναι οι νέες ομάδες στο νησί! Μεγάλες οι αλλαγές!

Αρχικά Άρης και Τάλα πιάστηκαν με κινητά, μετά ο Κατσαούνης αποβάλλεται για την επίθεση του εναντίον του Καραγκούνη, μετά η Ναυσικά δίνει τον Ρουβά που αποχώρησε, και στο καπάκι αποχωρεί και η ίδια.

Δεν τα λες και λίγα. Αλλά δεν είναι και τόσο άσχετα μεταξύ τους.

Θα σταθούμε περισσότερο στο θέμα των κινητών που είναι ξεκάθαρα αθέμητος ανταγωνισμός έναντι των υπολοίπων παιχτών. Αν ήταν μόνο αυτό το κρούσμα δεν θα κάναμε καν αναφορά εδώ.

Αρχικά είχαμε τον Ματθαιακάκη, στην συνέχεια τον Αντωνόπουλο που έκαναν ξεκάθαρες αναφορές περί ύπαρξη κινητών στο νησί. Στην συνέχεια είχαμε την Κάτια Ταραμπάνκο που άφησε ξεκάθαρα υπονοούμενα. Μην ξεχνάμε την Αθηνά αλλά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Σας κάναμε σοφότερους; Δεν νομίζουμε, αλλά για κοιτάξτε κάτι. Όλοι τους βρε αδερφέ είναι οι λεγόμενοι “διάσημοι”. Αυτοί που υπέγραψαν τα βαριά συμβόλαια στο παιχνίδι επιβίωσης.

Από την μία έχουμε τους Μαχητές που δεν μπορείς να τους πεις και γνωστούς, και από την άλλοι οι δημοφιλείς παίχτες που μπαίνουν υποτίθεται με ίσους όρους. Αλλά για ποια ισονομία μιλάμε όταν οι μεν έχουν πληροφόρηση και ξέρουν τα πάντα για το συμβαίνει στο παιχνίδι, και οι άλλοι δεν ξέρουν την τύφλα τους.

Οι βόλτες στην ζούγκλα μήπως τελικά είχαν σχέση με την πληροφόρηση τους μέσο κινητών; Και μετά φυσικά οργάνων την στρατηγική τους;

Πως ζητάνε από τον κόσμο να ψηφίσει και να υποστηρίξει τον αγαπημένο του παίχτη, όταν δεν υπάρχουν κανόνες.

Μην πείτε ότι η παραγωγή τιμώρησε παίχτες. Αφού η κατάσταση έφτασε στο αμήν. Από την στιγμή που ο Τσολάκης είχε τιμωρηθεί για μια γουλιά καφέ με τρία έπαθλα, όσα και ο Άρης με τον Τάλα για τα κινητά, τι άλλο να πούμε; Απλά ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Υπό το βάρος των τελευταίων γεγονότων η παραγωγή αποφάσισε να το παίξει σκληρή.

Τελικά ο Καραγκούνιας που μπορεί να χάνει το δίκιο του με την συνολική συμπεριφορά του, μήπως λέει ορισμένες αλήθειες;

Τελικά οι “Διάσημοι” έχουν το προνόμιο να μπορούν να ελέγχουν το παιχνίδι;

Δυστυχώς κάθε πέρσι και καλύτερα στο αγαπημένο μας παιχνίδι επιβίωσης, με την φετινή χρονιά, να είναι η χειρότερη από θέμα κάστινγκ. Το βασικό κριτήριο η ίντριγκα και τι κουβαλάει ο καθένας πισω του. Τι προίκα έχει.

Λογικό ορισμένοι παίχτες να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους στην παραγωγή, λέγοντας ότι δεν τηρούνται οι κανόνες του παιχνιδιού. Καταλάβατε τώρα γιατί ξαφνικά ο Λιανός στην πρώτη αφορμή που βρήκε τιμώρησε σωστά μεν τον Στάθη, αλλά  αμέσως χωρίς καν να πάει το θέμα στην παραγωγή και να ενημερωθούμε μερικές ημέρες αργότερα.  Κάτι που γινόταν πάντα. Απλά ήθελαν να δείξουν στην άλλη πλευρά ότι οι παραβάτες τιμωρούνται.

Trailer | 15/05/2022




Η Σοφιάννα δεν μας έκανε σοφότερους, αφού είπε αυτά που έπρεπε να πει. Μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί και όχι. Αλλά αυτά έπρεπε να πει.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην γίνει η αναφορά σε Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά. «Με την Μαρία Αντωνά επικοινώνησα πολύ νωρίς, με το που βγήκα από το Survivor. Γιατί ήξερα τι έχει ακουστεί για μένα και τον Άρη, είδα κάποιες συνεντεύξεις συμπαικτών μου. Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα και έχουν δει πράγματα και έχουν καταλάβει… Εγώ δεν είχα καταλάβει πόση έκταση είχε πάρει το όλο θέμα», είπε στον παρουσιαστή η Σοφιάννα Αβραμάκη.




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ