Αποκαλυπτικός και συνάμα συγκινητικός ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στο «The 2Night Show». Το φαβορί του φετινού Survivor, που όμως αποχώρησε λόγω του τραυματισμού του μίλησε και για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για το άθλημά του.

«Δεν ήταν για εμένα το Survivor. Η ζωή μου είναι ο αθλητισμός. Κανονικά τρώω 5.000 θερμίδες την ημέρα και εκεί έτρωγα ούτε 200. Αυτό που με δυσκόλευε ήταν η συμβίωση μέσα σε μία ομάδα με πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες. Μετά τις 15 μέρες άρχισε να παθαίνει σοκ ο οργανισμός μου σηκωνόμουν και ζαλιζόμουν. Περνούσα δύσκολα». Όπως δήλωσε ο Πιλίδης για το Survivor πήγε στον Άγιο Δομίνικο «για να με αναγνωρίσει ο κόσμος. Ήθελα να με αναγνωρίσει ως παγκόσμιο αθλητή αλλά τελικά με αναγνώρισε ως survivor».

Μετά αναφέρθηκε στη μητέρα του. Ήταν πάντα δίπλα του και τον στήριζε πάντοτε! Μάλιστα, τον βοήθησε για να συμμετάσχει σε αγώνες πάλης παρά τη δύσκολη οικονομική τους κατάσταση. Όταν πήρε το πρώτο μετάλλιο της το ανταπέδωσε.

«Ξεκίνησα δύσκολα. Δεν είχαμε λεφτά για να πάω στους αγώνες αναγκαστήκαμε με τη μάνα μου να πουλήσουμε όλα τα χρυσαφικά μας για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες».

Όταν πήρα την πρώτη μου χορηγία είπα στη μάνα μου να σταματήσει από τη δουλειά της. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο που μπόρεσα να κάνω τη μητέρα μου να σταματήσει από το σουπερμάρκετ που δούλευε» είπε ο Πιλίδης.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ