Πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν δίνει δικαιώματα για να τον σχολιάζουν, όπως επίσης και την οικογένεια του.

Το Survivor κάνει διακοπές μετά το μεγάλο φινάλε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Το μεγάλο ταξίδι του παιχνιδιού επιβίωσης έφτασε στο τέλος του, όπως όλοι είδαμε. Έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το Survivor All Star. Λογικά ναι, αλλά θα δείξει. Υπάρχει θολούρα ακόμα.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του παιχνιδιού επιβίωσης ήταν και την φετινή χρονιά ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Αν και αγαπημένος στο τηλεοπτικό κοινό, με το ιδιαίτερο χιούμορ του, και κοντά με τους παίχτες, είναι ο πιο επιτυχημένος μέχρι σήμερα στο τηλεοπτικό κοινό, όπως λένε οι περισσότεροι.

Πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν δίνει δικαιώματα για να τον σχολιάζουν, όπως επίσης και την οικογένεια του.




Από Άγιο Δομίνικο στην Αθήνα και από την Αθήνα στη Ρόδο ήταν το φετινό πρόγραμμα του Γιώργου Λιανού, που ισορροπεί άψογα ανάμεσα στο να είναι επιτυχημένος επαγγελματίας και επιτυχημένος σούπερ – μπαμπάς.

Για την επιλογή του ονόματος ο παρουσιαστής είχε τονίσει: «Όσο για το όνομα Βαλέρια που της έδωσαν ανέφερε: «Μου άρεσε πάρα πολύ το όνομα Βαλέρια. Έχω δύο κόρες, η πρώτη είναι Αριάννα (που ξεκινάει από Α) και η δεύτερη θα είναι Βαλέρια (που ξεκινάει από Β)».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Η μικρή πήρε δύο ονόματα, Βαλέρια και Ασημούλα, ενώ η τελετή έγινε σε ένα κτήμα λίγο έξω από την Αθήνα, με προσκεκλημένους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού.

Στην Ελλάδα στα Κουφονήσια βρίσκεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί . Ο Τούρκος παραγωγός  δεν έδωσε το παρόν στην βάφτιση. Μάλιστα οι πληροφορίες τον θέλουν να γευμάτιζε με τον Ηλία Μπογδανο στο νησί του Αιγαίου.

Λέτε να ψήνεται καμιά νέα συνεργασία;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ