Η παρουσία του Ντάνου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να κλείσουν και οι υπόλοιποι. Όταν έχει πει το ναι ο θρύλος...

Survivor All Star Spoiler: Ο επόμενος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ εχει μπει για τα καλά μπροστά και ο Τούρκος ψάχνει το διαφορετικό. Ήταν πολύ προσεκτικός όταν είπε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό survivor. Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει το Survivor

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, η παραγωγή προχωράει με γρήγορους ρυθμούς την υλοποίηση για το νέο survivor.

Αυτός είναι ο δεύτερος παίχτης που έκλεισε για το All Star! Έκπληξη!

Ο Μεγάλος στόχος του είναι να βρεθούν στον στίβο μάχης οι καλύτεροι σε αγωνιστικές επιδόσεις, και σίγουρα η αδυναμία του είναι δει τους τρεις καλύτερους παίχτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι επιβίωσης. Μιλάμε για Ντάνο, Κατσούλη, και Σοιλέδη.

Όπως πρώτοι εδώ σας το δώσαμε ο Ντάνος είπε το μεγάλο ναι, και σειρά παίρνουν οι επόμενοι.

Η παρουσία του Ντάνου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να κλείσουν και οι υπόλοιποι. Όταν έχει πει το ναι ο θρύλος…

Για τον μεν Κατσούλη τα πράγματα είναι θετικά, για τον δε Σοιλέδη υπάρχει μπροστά του ο γάμος και μετά βλέπουμε πόση όρεξη θα έχει για ένα νέο Άγιο Δομίνικο, και πιο δύσκολο από την περσινή χρονιά.




Γνωστό ότι ο Σάκης Κατσούλης έχει ένα στούντιο μασάζ και ο Άρης πήγε να για χαλάρωση ή για να τον δει και να μιλήσουμε. Είναι και το all star μπροστά και έχουν να πούνε πολλά σίγουρα.

Μάλιστα, ο Άρης ανέβασε ένα στόρι στο Instagram του, το οποίο άναψε… φωτιές.

Ο Σοιλέδης μιλάει με τον Σάκη και του λέει«ήρθαμε για ένα μασαζάκι, γιατί έχουμε κουραστεί» και στη συνέχεια ρωτάει «έχουμε κανένα νέο, τίποτα;».

Ο Σάκης του απάντησε «θα τα πούμε». Φυσικά και δεν είπαν τι συζήτησαν, αλλά μέρες που είναι και οι εξελίξεις για το all star τρέχουν δεν βρέθηκαν ξαφνικά τυχαία, γιατί ο Άρης ήθελε να ξεπιαστεί και πήγε στο στούντιο του Σάκη.

Αλλά σίγουρα οι εξελίξεις τρέχουν και μετά τον Ντάνο και τον Κόρομι αναμένουμε και τους επόμενους που θα κλείσουν!




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ