Πολύ έμφαση έδωσαν οτι δεν περίμεναν το χρηματικό βραβείο του survivor για να πάνε χλιδάτες διακοπές

Tο Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, και οι παίχτες  από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, σιγά σιγά ο ένας μετά τον άλλο φεύγουν για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο και ο μεγάλος νικητής του φετινού παιχνιδιού, και η σύντροφος του.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο  Στάθης Σχίζας ζουν τον απόλυτο έρωτα και φυσικά ενημερώνουν τους φίλους τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Ο Στάθης Σχίζας συνεχίζει ή τελείωσε τις καλοκαιρινές του διακοπές παρέα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά ταυτόχρονα ετοιμάζουν και κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό τους τομέα από κοινού.

Πολύ έμφαση έδωσαν οτι δεν περίμεναν το χρηματικό βραβείο του survivor για να πάνε χλιδάτες διακοπές. Ok. Αλλά τελικά στο Survivor όλοι θέλουν να πάνε. Μόνο για την εμπειρία;

Αλλά ακόμα και έτσι να ήταν δεν τα έκλεψαν τα χρήματα. Τα κέρδισε ο Στάθης, οπότε και σουβλάκια να τα κάνει όλα, δικαίωμα του. Δεν μπορε

Αλλά Στάθη νομίζουμε ότι ο κόσμος ρωτάει, εξαιτίας της δήλωσης σου ότι τα μισά χρήματα θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό για τα παιδιά. Ίσως από εκεί να βγαίνουν τα ερωτήματα του κόσμου. Μπορεί τα χρήματα να μην εχουν δοθεί ακόμα, επειδή συνήθως αργούν όπως γνωρίζουμε, αλλά μια ενημέρωση δεν θα χάλαγε κανένα. Ένα απλό “οταν πάρω τα χρήματα θα είμαι οκ στην δέσμευση”  που μόνος σου έδωσες άλλωστε. Δεν σε πίεσε κανείς. Να τα λέμε όλα.




Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσαν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Το καλοκαίρι φέτος ήμασταν σε πολύ χαλαρά νησιά. Οι διακοπές δεν ήταν χλιδάτες. Σε σπίτια φίλων μείναμε», είπε αρχικά η Παναγιώταρου.

«Δεν περιμέναμε ένα ‘Survivor’ για να πάμε διακοπές. Μετά το παιχνίδι ασχολούνται με τη ζωή μας και μου κακοφάνηκε», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας.

Και πρόσθεσε: «Έχω τα δικά μου χρήματα, δουλεύω από 16 χρονών. Δεν περίμενα έναν νικητή ‘Survivor’ για να ζήσω και να κάνω χλιδάτες διακοπές».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Το όνομα της Αλεξάνδρας το έχω κάνει τατουάζ από πέρυσι. Τηλεοπτικά είναι λίγο δύσκολο να είμαστε μαζί, είναι μακριά από έμενα το πρωινό».

Από εκεί και πέρα, η Παναγιώταρου αποκάλυψε ότι οι δυο τους ετοιμάζουν κοινή επιχειρηματική κίνηση.

Όπως είναι φυσικό, το ζευγάρι ρωτήθηκε και για τη σχέση του, η οποία πάντως φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και να δυναμώνει κάθε ημέρα που περνάει.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το «Survivor», με τον 30χρονο να αναδεικνύεται νικητής και να παίρνει το χρηματικό έπαθλο, οι δυο τους είναι συνεχώς μαζί και ζουν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα σχόλια που κατά καιρούς ακούγονται.

«Όταν μαλώνουμε, εγώ κάνω την πρώτη κίνηση για να τα βρούμε. Εγώ ζηλεύω. Καημό το έχω να δω την Αλεξάνδρα να ζηλέψει», ομολόγησε ο Σχίζας.

«Μία φορά πέτυχα τον Στάθη να ψάχνει κινητό, τώρα δεν ξέρω τις άλλες», τόνισε η Παναγιώταρου.

Και συμπλήρωσε: «Έχω κάνει έναν γάμο, ο Στάθης έχει ένα παιδί, έχουμε απομυθοποιήσει αυτά που έχουμε ζήσει, τα αφήνουμε όλα στον χρόνο».




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ