Αναβρασμός υπάρχει στην Acun Medya το τελευταίο διάστημα. Θα γίνει δεν θα γίνει, και αν θα γίνει πως θα είναι. Ποιοι παίχτες θα λάβουν μέρος. Για να μην ψάχνεται άδικα, ακόμα κάτι επίσημο δεν υπάρχει και όποιος πει ότι ξέρει, σας λέει ψέματα.

Το Survivor 5 ολοκληρώθηκε και είχαμε φινάλε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Το μεγάλο ταξίδι του παιχνιδιού επιβίωσης έφτασε στο τέλος του. Αλλά ένα ακόμα μεγαλύτερο ταξίδι ήδη ετοιμάζεται για να ξεκινήσει. Το πολύ αναμενόμενο survivor All Star έρχεται.

Το Survivor συνεχίζει να είναι ο Βασιλιάς των ριάλιτι, και το βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Αναβρασμός υπάρχει στην Acun Medya το τελευταίο διάστημα. Θα γίνει δεν θα γίνει, και αν θα γίνει πως θα είναι. Ποιοι παίχτες θα λάβουν μέρος. Για να μην ψάχνεται άδικα, ακόμα κάτι επίσημο δεν υπάρχει και όποιος πει ότι ξέρει, σας λέει ψέματα.

Πάμε σε κάτι αρκετά ενδιαφέρον.

Ο αγαπημένος παίκτης πολλών Τζέιμς Καφετζής είναι σε δικαστική διαμάχη με τον Ατζούν, κάτι που είναι γνωστό σε όλους. Υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες μεταξύ τους, που θα λυθούν στο μέλλον.

Θυμίζουμε πως ο Τζέιμς έχει τονίσει πολλάκις πως δεν βλέπει το survivor, απλώς ενημερώνεται για την εξέλιξη μέσω twitter. Άρα πολύ δύσκολα να του έρθει πρόταση, έως και απίθανο. Αλλά με τον Ατζούν ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Υπάρχει η δουλειά του στην Ρόδο, και είμαστε σε αναμονή αν με την νέα σεζόν θα τον δούμε στην ταξιδιωτική εκπομπή που είχαν γυριστεί μάλιστα και αρκετά επεισόδια.

Στην Ρόδο πάνε σφαίρα οι δουλειές του, ο τουρισμός σε επίπεδα ρεκόρ, και ο πρώην παίχτης του παιχνιδιού επιβίωσης δουλεύει πάντα με πλάνο, και σχέδιο.

Έκανε άνοιγμα στις δουλειές του. Είναι γνωστό ότι διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Πρόσφατα απέκτησε ένα νέο καράβι, παλαιότερου τύπου το οποίο και παρουσίασε.

Καλοτάξιδο θα του πούμε εμείς και πάντα επιτυχίες.

Survivor Spoiler

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ