Survivor Spoiler: Οι πρώην παίχτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πήγαν και οι δύο για εξετάσεις να δουν αν έχουν κορονοιό. Είχαν γραφτεί αρκετά για τις επαφές που έκαναν με πολύ κόσμο και μάλιστα με τον Ηλία που ήταν μαζί του να έχει κολλήσει και να βρίσκεται σε καραντίνα. Ο  Σάκης δημοσίευσε βίντεο στο φαίνεται να […]

Survivor Spoiler: Οι πρώην παίχτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πήγαν και οι δύο για εξετάσεις να δουν αν έχουν κορονοιό. Είχαν γραφτεί αρκετά για τις επαφές που έκαναν με πολύ κόσμο και μάλιστα με τον Ηλία που ήταν μαζί του να έχει κολλήσει και να βρίσκεται σε καραντίνα.

Ο  Σάκης δημοσίευσε βίντεο στο φαίνεται να έχει επισκεφθεί ένα ιατρικό κέντρο για να κάνει τις εξετάσεις του.

Έκανε μοριακές εξετάσεις αλλά και τεστ αντισωμάτων, επειδή όπως είπε το ανοσοποιητικό του δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση.  Εξαιτίας της καταπόνησης του από το παιχνίδι επιβίωσης.

Η Μαριαλένα πήρε σειρά και έκανε τεστ κορωνοϊού, αμέσως μετά τον Σάκη Κατσούλη.  Αφού πήγαν μαζί στο ιατρικό και ανέβασε και αυτή με την σειρά της το δικό της βίντεο.

Σας είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες.

Θα το πούμε και δεν είναι κακία. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν μαζί με τον Ηλία μια ολόκληρη ημέρα στο Περιστέρι όταν ανακοίνωσε ότι έχει κορονοίο. Από εκείνη την ημέρα και μετά έχουν έρθει σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο.

Σε ερώτηση πως κάνουν επαφή με κόσμο, αφού μπορεί να είναι θετικοί και να το μεταδώσουν απάντησαν:  Ότι έκαναν τεστ και είναι αρνητικοί. Σίγουρα κάποιος από την παραγωγή όφειλε να τους έχει ενημερώσει, ότι ο υιος μπορεί να εμφανιστεί και μετά από πέντε ημέρες.

Ερώτηση: Θα έπρεπε ή όχι ο Σάκης αλλά και η Μαριαλένα να τεθούν σε καραντίνα μετά την επαφή τους με τον Ηλία Μπόγδανο;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ