Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο "Πρωινό μας" μιλάνε για τη σχέση τους και τη γνωριμία τους.

Tο νέο  Survivor, το αναμένουμε προς τα τέλη Δεκεμβρίου και η παραγωγή αναζητά τους παίχτες για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.  Σιγά σιγά ο ένας μετά τον άλλο επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές  και επιστροφή στις δουλειές τους.

Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο και ο μεγάλος νικητής του φετινού παιχνιδιού, και η σύντροφος του.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο  Στάθης Σχίζας ζουν τον απόλυτο έρωτα και φυσικά ενημερώνουν τους φίλους τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Ο Στάθης Σχίζας τελείωσε τις καλοκαιρινές του διακοπές παρέα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά ετοιμάζουν και κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό τους τομέα από κοινού.

Καλεσμένοι στην εκπομπή Πρωινό μας, και μίλησαν για τον έρωτα τους, ενώ αποκάλυψαν και το νέο τους επαγγελματικό βήμα που θα γίνει από κοινού. Αρχικά θα ανοίξουν ένα street food μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η Αλεξάνδρα από την δική της πλευρά, θα ανοίξει και νέο κατάστημα ρούχων στο Κολωνάκι αλλά θα υπάρχουν και κοσμήματα της εταιρίας του Στάθη. Συμφωνία win-win και στο δεύτερο επιχειρηματικό βήμα.

«Κοίταξε να δεις, με εμένα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση γιατί ήμουν από μικρή δεσμευμένη. Προσπαθώ να μη βάζω τίτλους, δηλαδή, ζω το τώρα, το ζω πολύ ωραία. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, γνωριζόμαστε, αγαπιόμαστε, είμαστε και πολλά χρόνια μαζί δηλαδή δεν είμαστε απλά ερωτευμένοι»

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο “Πρωινό μας” μιλάνε για τη σχέση τους και τη γνωριμία τους.




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ