Ακραίο σκηνικό στο Survivor της Τουρκίας.

Απίστευτα σκηνικά παρακολουθούν οι τηλεθεατές στο Survivor της γειτονικής χώρας! Στο παιχνίδι επιβίωσης στην Τουρκία βλέπουμε πράγματα που στο ελληνικό δεν βλέπουμε ή τουλάχιστον δεν έχουμε δει ακόμα.

Στο All star της Τουρκίας υπάρχει ένας κανόνας που στο Survivor της χώρας μας δεν υπάρχει. Μιλάμε για το «νησί της εξορίας». Όταν δηλαδή, κάποιος παίκτης είναι υποψήφιος για αποχώρηση μεταφέρεται σε ένα άλλο μέρος μακριά από τους υπόλοιπους παίκτες μέχρι να μάθει το αποτέλεσμα.

Ο Yasin πήγε στην «εξορία» και αυτό δεν πήγε και πολύ καλά. Ο Τούρκος παίκτης ήταν πολύ νευριασμένος και το περασμένο βράδυ είχε έναν καβγά με τον συμπαίκτη του που έμεναν μαζί! Το πρωί όμως δεν έμεινε μόνο στα νεύρα. Ο Yasin «τρελάθηκε» και θέλησε να βάλει φωτιά στην καλύβα.

Ζήτησε ένα ξύλο από τον συμπαίκτη του που καιγόταν και παραλίγο να τα κάνει όλα στάχτη. Μόλις το αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor έτρεξαν να τον σταματήσουν. Ένας πυροσβεστήρας φάνηκε αρκετός και έσβησε τις φλόγες!

Όπως καταλαβαίνετε το βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο account του τουρκικού Survivor έχει γίνει viral και έχει ήδη ξεπεράσει τις 300.000 προβολές! Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι πάρα πολλά και χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο σκηνικό ως το πιο epic που έχουν δει στο παιχνίδι επιβίωσης!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ