Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο για το πως θα δομηθούν οι δύο ομάδες στον Άγιο Δομίνικο…

Ο Ατζούν αλλάζει το Survivor. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να διοργανώσει το Survivor All Star που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα.

Το νέο Survivor ετοιμάζεται και θα συμμετέχουν παίκτες που ξεχώρισαν από το 2017 έως σήμερα για τις επιδόσεις και για τη δημοφιλία τους. Αλλά θα είναι μόνο αυτοί;

Το πιθανότερο σενάριο για το πως θα δομηθούν οι δύο ομάδες στον Άγιο Δομίνικο…

Ζορίζονται στην Acyn Media σχετικά με το «All Star Survivor», γνωρίζοντας πως τα οικονομικά «βέτο» που βάζουν για 5.000 ευρώ μισθό την εβδομάδα, μπορεί να προκαλέσουν απώλειες σε έμψυχο δυναμικό των παλιών παικτών.

Σύμφωνα με το nassosblog αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο είναι το εξής: Δημιουργία δύο ομάδων στο παιχνίδι και αντί για «Μαχητές» και «Διασήμους» να βλέπουμε παλιούς παίκτες και καινούργιους. «Μάχη» δηλαδή ανάμεσα στο έμπειρο και στο φρέσκο.

Αυτό θα συμβεί καθώς θεωρείται δύσκολο να βρεθεί ικανοποιητική δεξαμενή ανθρώπων των προηγούμενων κύκλων που θα μπορέσει να απασχολήσει όλο το καστ του ριάλιτι.

Μια ενδιάμεση κατάσταση που σίγουρα φέρνει κάτι νέο στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ειδικά αν η ομάδα των νέων αποτελείται από αρκετά αθλητικούς τύπους θα πέσουν κορμιά.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ