Survivor Διαρροή: Η ζωή στο νησί συνεχίζεται στο νησί και το ζευγαράκι συνεχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών φίλων του survivor. Και αναφερόμαστε στην σχέση; Μαριαλένα – Σάκη και ο εκτός νησιού Λιβάνης που παρακολουθεί τις εξελίξεις και βγάζει αντιδράσεις. Αλλά πως το πήρε με τα τελευταία γεγονότα ο τραγουδιστής και πρώην της Μαριαλένας. Γιώργος […]

Survivor Διαρροή: Η ζωή στο νησί συνεχίζεται στο νησί και το ζευγαράκι συνεχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών φίλων του survivor. Και αναφερόμαστε στην σχέση; Μαριαλένα – Σάκη και ο εκτός νησιού Λιβάνης που παρακολουθεί τις εξελίξεις και βγάζει αντιδράσεις. Αλλά πως το πήρε με τα τελευταία γεγονότα ο τραγουδιστής και πρώην της Μαριαλένας.

Γιώργος Λιβάνης: Ποια Μαριαλένα;

Πρόσφατα η  Έλλη Γελεβεσάκη που σαν πρώην σύντροφος του Λιβάνη είχε μάθει ορισμένα πράγματα είπε σε μια συνέντευξη της ένα περιστατικό που δείχνει τι σκέφτεται ο τραγουδιστής για την Μαριαλένα.

Σε μια πρόσφατη έξοδο τους που είχαν πάει για καφέ η ‘Ελλη είχε ρωτήσει τον πρώην πλέον σύντροφό της για την περίπτωση της Μαριαλένας.

Στην ερώτηση της προς τον Γιώργο “Τι γίνεται με την Μαριαλένα;” την πρώτη φορά δεν απάντησε και στην δεύτερη φορά απάντησε και απλά γέλασε, και σε μια άλλη της ερώτηση ¨θα την περιμένεις να βγει από το παιχνίδι;” η απάντηση του ήταν ” Με κοροϊδεύεις;”

Δεν υπάρχει Μαριαλένα για τον Γιώργο Λιβάνη

Είναι ξεκάθαρο και από άλλες πληροφορίες ότι δεν υπάρχει τίποτα για να παιχτεί μεταξύ Λιβάνη και Μαριαλένα, και θα φανεί όταν βγει από το παιχνίδι η Μαριαλένα.

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι αυτήν την εποχή ο τραγουδιστής είναι μια χαρά και οι φήμες λένε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής, διατηρεί σχέση με την εντυπωσιακή Βίκυ Κάβουρα. Μάλιστα πρόσφατα οι δυο τους ήταν μαζί σε ταξίδι στην Σπάρτη αν και οι δύο διαψεύδουν ότι είναι σε σχέση, και ότι είναι απλά φίλοι.

Παρά την έντονη φημολογία που ήθελε, τις τελευταίες μέρες, τον Γιώργο Λιβάνη και τη Βίκυ Κάβουρα ζευγάρι, αυτό δεν ισχύει, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Happy Day». Οι δυο τους βρέθηκαν, πρόσφατα, σε κοινή παρέα όμως δε συνέχισαν τις διακοπές τους μαζί. Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι.

Άλλοι φροντίζουν να διατηρούν τις ελπίδες για επανασύνδεση

Όπως λέγεται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον τραγουδιστή λένε ξεκάθαρα ότι δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το θέμα Μαριαλένα εδώ και πολύ καιρό, και ότι ορισμένα δημοσιεύματα βγαίνουν από την πλευρά της Μαριαλένας που ελπίζει ότι όταν βγει από το παιχνίδι θα τα ξαναβρεί με τον Γιώργο Λιβάνη.

Όνειρο απατηλό θα πούμε εμείς!

Μην ξεχνάτε

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ