Survivor Διαρροή (09/05): Η ζωή στο νησί συνεχίζεται στο νησί και το τρίγωνο της αμαρτίας συνεχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών φίλων του survivor. Και αναφερόμαστε στην σχέση; Μαριαλένα – Σάκη και ο εκτός νησιού Λιβάνης που παρακολουθεί τις εξελίξεις και βγάζει αντιδράσεις. Αλλά πως το πήρε με τα τελευταία γεγονότα ο τραγουδιστής και πρώην; […]

Survivor Διαρροή (09/05): Η ζωή στο νησί συνεχίζεται στο νησί και το τρίγωνο της αμαρτίας συνεχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών φίλων του survivor. Και αναφερόμαστε στην σχέση; Μαριαλένα – Σάκη και ο εκτός νησιού Λιβάνης που παρακολουθεί τις εξελίξεις και βγάζει αντιδράσεις. Αλλά πως το πήρε με τα τελευταία γεγονότα ο τραγουδιστής και πρώην; της Μαριαλένας;

Γιώργος Λιβάνης: Ποια Μαριαλένα;

Σε βραδινή έξοδο με φίλους του ο Γιώργος Λιβάνης.
Ο τραγουδιστής που διατηρεί σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, παίκτρια του survivor, βρέθηκε να διασκεδάζει με φίλους του σε μαγαζί των Νοτίων προαστίων.

Αδιαφορώντας για όσο ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την κοπέλα του μέσα στο παιχνίδι εκείνος δεν παραλείπει όπως βλέπουμε να το ρίχνει έξω.

Σε φωτογραφία που ανέβασε συνεργάτης του στο instagram μας δείχνει οτι ξέρει να περνάει κάλα εξίσου όσο και η κοπέλα του στο παιχνίδι.

Μάλιστα πρόσφατα έκανε και το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ακόμα ένα λόγος να βγαίνει και να περνάει περισσότερο χρόνο με αγαπημένους φίλους.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ