Survivor Διαρροή (07/05): Η ζωή στο νησί συνεχίζεται στο νησί και το τρίγωνο της αμαρτίας συνεχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών φίλων του survivor. Και αναφερόμαστε στην σχέση; Μαριαλένα – Σάκη και ο εκτός νησιού Λιβάνης που παρακολουθεί τις εξελίξεις και βγάζει αντιδράσεις. Αλλά πως το πήρε με τα τελευταία γεγονότα ο τραγουδιστής και πρώην; […]

Survivor Διαρροή (07/05): Η ζωή στο νησί συνεχίζεται στο νησί και το τρίγωνο της αμαρτίας συνεχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών φίλων του survivor. Και αναφερόμαστε στην σχέση; Μαριαλένα – Σάκη και ο εκτός νησιού Λιβάνης που παρακολουθεί τις εξελίξεις και βγάζει αντιδράσεις. Αλλά πως το πήρε με τα τελευταία γεγονότα ο τραγουδιστής και πρώην; της Μαριαλένας;

Κέρδισε στο έπαθλο αλλά έχασε στην επικοινωνία. Και ο λόγος φυσικά για την Μαριαλένα η οποία δεν δέχτηκε κάποιο μήνυμα από τον σύντροφό της Γιώργο Λιβάνη στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας.

«Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει», είπε η Μαριαλένα.

Και ενώ ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει κάθε δήλωση σχετικά με την συμμετοχή της κοπέλας του στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για όσα γίνονται με τον Σάκη μία ανάρτηση στο instagram έφερε βροχή από απανωτά σχόλια θαυμαστών του οι οποί των στηρίζουν λέγοντα πως δεν του αξίζει κάτι τέτοιο.
Φυσικά η άρνηση του να μην επικοινωνήσει με την Μαριαλένα δεν θα μπορούσε να είναι ασχολίαστη από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα πάνελς.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ