Survivor All Star Spoiler: Τέμπη – Κατερίνα Δαλάκα: Γλύτωσε από θαύμα το μοιραίο ταξίδι με το τραίνο!

Survivor All Star Spoiler: Τέμπη – Κατερίνα Δαλάκα: Γλύτωσε από θαύμα το μοιραίο ταξίδι με το τραίνο!

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε.

Survivor All Star Spoiler: Τέμπη – Κατερίνα Δαλάκα: Γλύτωσε από θαύμα το μοιραίο ταξίδι με το τραίνο!



Survivor All Star Spoiler: Σε εθνικό πένθος βρίσκεται η Ελλάδα, τις τελευταίες ώρες, έπειτα από την τραγωδία στα Τέμπη με τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών. Η Κατερίνα Δαλάκα παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν σοκαρισμένη, καθώς παραλίγο να ταξίδευαν με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» είχε εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψει στην Κατερίνη, στο πατρικό της αθλήτριας το βράδυ της Τρίτης. Η ίδια ωστόσο, λίγες ώρες πριν την αναχώρησή του, φαίνεται πως άλλαξε τα εισιτήρια της για να ταξιδέψει σήμερα Τετάρτη με αποτέλεσμα να γλιτώσει από την τραγωδία.

Την αποκάλυψη έκανε, πριν από λίγη ώρα, ο σύντροφος της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το νέο εισιτήριό τους και έγραψε: «Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο. Έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα. Με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λείπει για το περιστατικό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ