Μπορεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να κρατάει γενικά την προσωπική του ...ερωτική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως είπε να κάνει μια εξαίρεση

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε αλλά ορισμένοι πρώην παίχτες στον πέμπτο κύκλο του Survivor, είχαν την δική τους στρατηγική μεσα και έξω από το παιχνίδι.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να κρατάει γενικά την προσωπική του …ερωτική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως είπε να κάνει μια εξαίρεση στην συγκεκριμένη περίπτωση. Καθώς ο έρωτας του έχει χτυπήσει την πόρτα και άφησε και εμάς να δούμε λίγες από τις στιγμές ευτυχίας του.

Ο πρωην παίκτης του Survivor μοιράζεται βίντεο με την καλή του και δείχνει full in love!

Οι δυο τους σε τελευταίο βίντεο μας παίρνουν μαζί τους  στον καφέ τους σε γνωστό μέρος στο Θησείο και όπως θα καταλάβετε και από τα πλάνα το ζούνε χωρίς να τους νοιάζει τι θα πούμε εμείς…

Ένας μεγάλος έρωτας στο παρελθόν

Κ. Εμμανουήλ: Ήμουν σε σχέση 10 χρόνια με γνωστό τραγουδιστή

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλά στη «Super Katerina» και “ανοίγει” τα άδυτα της προσωπικής του ζωής!




Εμμανουήλ και Αντωνά

Εμμανουήλ για Αντωνά: «Μια ανύπαρκτη σε πάνελ»

«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για τον Άρη, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα. Δεν έχαναν λεπτό, ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω».

«Δεν έχει συνεχιστεί η φιλία με τον Άρη, σε καμία περίπτωση. Από την δική την πλευρά δεν υπάρχει πικρία, μέχρι και μία μέρα πριν τον τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω. Από την στιγμή όμως που δεν δέχτηκα και κάποια προσέγγισή από την αντίπερα όχθη δεν θα κάνω κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα σέβομαι την στάση του καθενός», είπε η ίδια στην εκπομπή Happy Day.

«Έλεγα στη Σοφιάννα, ο Άρης και η Μαρία σε χρησιμοποιούν, αυτοί οι δύο άνθρωποι σε χρησιμοποιούν και θα σε πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα».

«Βλέπω κάθε βράδυ στο youtube το βρισίδι που μου έχει ρίξει, σε μια θεσούλα που της έχουν δώσει εκεί στο πάνελ. Η κοπέλα είναι τόσο ανύπαρκτη που προσπαθεί να πάρει από μένα δημοσιότητα», είπε λίγο μετά για τη Μαρία Αντωνά.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προειδοποιεί την Μαρία Αντωνά ότι αυτός θα είναι εκείνος που θα βγάλει πρώτος τις συνομιλίες τους στη φόρα και όχι εκείνη αφού αυτή ήταν που του έστελνε μηνύματα και του έλεγε ότι είναι «Θεός»!

Εμμανουήλ και Σοφιάννα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τα πήρε κανονικά με τις δηλώσεις της Σοφιάννας και το μοιράστηκε με τους φίλους του στο Instagram. Ξέσπασε καθώς τα είχε πει και δεν τον πίστευαν. . Λίγο έως πολύ επιβεβαίωσε η Σοφιάνα αυτά που έλεγε τότε.

Δείτε τι είπε για Σοφιάννα και Άρη. Καταπέλτης…

«Όταν τα έλεγα εγώ για Σοφιάνα και Σοϊλέδη δεν με πίστευαν! Τώρα…»

Απασφάλισε ξανά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά της Μαρίας Αντωνά!

Ο γνωστός makeup artist και πρώην παίκτης του Survivor πήρε εκ νέου θέση για την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη.

«Είπα ότι για αυτό το θέμα δεν θα ξαναμιλήσω αλλά πραγματικά με πνίγει το δίκιο. Είμαι ως εδώ και νομίζω ότι πραγματικά πρέπει να πάρω άλλη μια φορά θέση».

«Εξήγησα στην Σοφιάννα, όταν βγήκα από το Survivor και μιλούσαμε δυο ώρες, ότι ο Άρης και η Μαρία την χρησιμοποιούν και μετά θα την πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα.Με ρώτησε τι εννοώ και της είπα, «σε έστειλε ο Άρης να πας να βρεις την Μαρία και να βγάλετε story για να το πέξετε ότι δεν τρέχει τίποτα και να βγω εγώ ο τρελός και ο ψεύτης, αλλά μόλις βγει ο Άρης θα δεις ότι δεν θα σου μιλάει».

«Βλέπω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ το τι βρισίδι μου έριχνε καθημερινά σε μια θεσούλα που της έχουν δώσει εκεί στο πάνελ. Η κοπέλα είναι τόσο ανύπαρκτη που προσπαθεί να πάρει από μένα δημοσιότητα. Για αυτό έπαιζαν κάθε μέρα στην εκπομπή τι κάνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ανέβηκαν δυο, τρεις μοναδούλες. Οι οποίες και ξανάπεσαν μόλις βγήκα από το Survivor. Αν δεν ήθελες κοπελιά να πεχτεί το θέμα και να ανακυκλωθεί τόσο πολύ, θα μπορούσες να πεις στην εκπομπή που ήδη σου έχουν δώσει μια θεσούλα να μην παίζεται το θέμα αλλά εσύ γούσταρες γιατί παίρνεις διαφήμιση από μένα και σε έμαθε λίγο παραπάνο ο κόσμος» συμπλήρωσε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την Μαρία Αντωνά.

Ένα όνειρο τρελό, όνειρο…

Κ. Εμμανουήλ: Θα ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ