Το ζευγάρι πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι, επέστρεψε στην Αθήνα, και μένουν μαζί στον Πειραιά.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…αλλά ο καιρός περνάει και στο βάθος φαίνεται το επόμενο το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, και μάλιστα All Star. Αλλά για αυτό σας έχουμε δώσει αποκλειστικά που βρισκόμαστε, και φυσικά μέχρι να φτάσουμε στην έναρξη θα τα έχετε μάθει πρώτοι όλα εδώ.

Survivor All Star Spolier: Η μεγάλη αλλαγή για τις αποχωρήσεις! Θα αντέξουν οι παίχτες;

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα, ήταν σίγουρα από τους παίχτες που μετά το τέλος του πέμπτου κύκλου εξακολούθησαν περισσότερο ίσως από όλους να τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας.

Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι, επέστρεψε στην Αθήνα, και μένουν μαζί στον Πειραιά.

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πρώτες δηλώσεις του ερωτευμένου ζευγαριού




Πρόσφατα ταξίδεψαν στην Κάλυμνο και είδαν γονείς του Σπύρου και τους γνώρισε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Στην συνέχεια επέστρεψαν στην Αθήνα όπου έπρεπε να παρευρεθούν στο γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη και επέστρεψαν ξανά στην Κάλυμνο όπου και παρέμειναν για 4-5 ημέρες!

Η influencer συμπάθησε αρκετά τα πεθερικά και όπως δήλωσε στην Φαίη Σκορδά και αυτοι την συμπαθούσαν ιδιαίτερα πριν τα φτιάξει με τον γιο τους!

Όσο για την από κοινού ζωή τους στην Αθήνα είπε ότι μένουν στο σπίτι των γονιών του Σπύρου όσο αυτοί ανακαινίζουν το δικό τους

Ψήνεται γάμος ή μας φαίνεται;

Αλλά το ερώτημα είναι πριν το All Star ή μετά;




Ετοιμάζουν το σπιτικό τους – Πότε ο γάμος;

Ετοιμάζουν την ερωτική φωλιά τους αυτήν την περίοδο, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ζήσουν κάτω από την ίδια στον Πειραιά, ώστε να μπορεί ο φαρμακοποιός να βρίσκεται κοντά στην επιχείρησή του.




Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας, το καλοκαίρι τους το πέρασαν όλο σχεδόν μαζί, ωστόσο έπρεπε να επιστρέψουν στην Αθήνα για να επιβλέπουν τις κατασκευές στο νέο τους σπίτι, όπου έχει θα συγκατοικούν πια και επίσημα μαζί χωρίς τα πήγαινε έλα στην Θεσσαλονίκη, όπου εκεί έμενε μόνιμα η ίδια.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βρισηίδα ενημέρωσε το κοινό της για το που βρίσκονται μέχρι στιγμής οι ετοιμασίες με μία φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της.

survivor 5 spoiler

Πρώτα συγκατοίκησαν, είδαν ο ένας τον άλλον στις πιο δύσκολες στιγμές του, και μετά βγήκαν πρώτο ραντεβού! Ίσως να ξεκίνησαν ανάποδα, αλλά μόνο καλό έκανε αυτό στη σχέση τους με τα μεταξύ τους στιγμιότυπα να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές (δείτε βίντεο από την Μύκονο με τα φιλιά τους). Μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις… δηλώνουν full ερωτευμένοι και δεν κρύβονται, αντιθέτως μιλούν στο YOU γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή τους μετά το Survivor, για την ερωτική επιθυμία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και για το μεγάλο βήμα που ετοιμάζουν από τον Σεπτέμβρη, τη μετακόμιση σε κοινή στέγη…

Το «σχέδιο Μαρτίκα» τελικά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία… Μπορεί να μην κέρδισε το τελικό έπαθλο, αλλά κέρδισε κάτι πολύ σημαντικότερο, μία απ’ τις λίγες γυναίκες στο παιχνίδι που αποκάλυψε τι κρυβόταν πίσω από τους λόγους του στα συμβούλια του νησιού. Μαζί ατενίζουν το μέλλον, συμπληρώνουν ο ένας τις προτάσεις του άλλου και πολλές διακόπτονται από φιλιά, νάζια και υποκοριστικά του στυλ «Αγάπη μου, ζωή μου».( Από το youweekly)




Όσον αφορά πιο συγκεκριμένα τον Ελ Προφεσόρ δημοφιλία εκτός του κύκλου του απέκτησε, οι δουλειές πάνε καλά, και “πήρε” το κορίτσι που ήθελε.

Έχει τα φαρμακεία του που πάνε από το καλό στο καλύτερο, ασχολείται με φιλανθρωπική δράση, και διατηρεί ένα σχετικά χαμηλό προφίλ.

Τι και εαν δεν κέρδισε το έπαθλο. Σίγουρα είναι αρκετά ευχαριστημένος με όσα κατάφερε στον Άγιο Δομίνικο. Οι υπόλοιποι τι έκαναν;

Σιγά σιγά οι περισσότεροι θα είναι μια ανάμνηση παλιά όπως λέει και το άσμα, και δεν θα τους θυμάται σχεδόν κανείς. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν δημοφιλείς πριν μπουν στο παιχνίδι επιβίωσης. Τώρα που τέλειωσε το καλοκαιράκι και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του θα παρακαλάνε για καμιά φωτογραφία ή καμία συνέντευξη και μόνο με καμιά καλή γνωριμία.

Τα φώτα σιγά σιγά θα στραφούν σε αυτούς που θα λάβουν μέρος στο All Star και ελάχιστοι από τον πέμπτο κύκλο θα υπάρχουν στην μνήμη μας.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι έχει έτοιμο το εισιτήριο του για τον Άγιο Δομίνικο ο Μαρτίκας αφού θα λάβει μέρος στον χόρο της ένωσης, ως ο περσινός νικητής.

Επίσης στο βάθος να κρατάμε οτι και η πολιτική ενδιαφέρει τον Σπύρο Μαρτίκα, και οι κινήσεις που κάνει, θα του βγάλουν κέρδη μελλοντικά.

Τα έχει υπολογίσει όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Δεν τον έβγαλαν τυχαία Ελ Προφεσόρ!




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ