Μιλάμε για υλικό ερωτικού περιεχομένου, το οποίο είχε καταχωρίσει στο κινητό της

Survivor All Star Spoiler: Ο προηγούμενος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ πέρασε στο παρλθόν αλλά νέα βγαίνουν ακόμα από  τον πέμπτο κύκλο του Survivor.

Δυστυχώς το έχουμε δει να συμβαίνει πολύ τόσο στην showbiz όσο και στον πραγματικό κόσμο εκεί έξω. Ιωάννα Τούνη και Χριστίνα Ορφανίδου είναι τα πιο γρήγορα ονόματα που μας ήρθαν στο μυαλό. Θύματα κι αυτές… Αυτή την φορά, όμως, τα φώτα στρέφονται σε πρώην παίκτρια του Survivor 5.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ημέρες η είδηση για βίντεο με προσωπικές στιγμές κοπέλας που συμμετείχε στον 5ο κύκλο του Survivor.

Μιλάμε για υλικό ερωτικού περιεχομένου, το οποίο είχε καταχωρίσει στο κινητό της, αλλά τελικά ορισμένοι επιτήδειοι απέκτησαν πρόσβαση στο κινητό της και δημοσιοποίησαν τα επίμαχα αρχεία.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, η κοπέλα δέχτηκε εκβιασμό, και δέχτηκε μήνυμα από έναν άγνωστο προφίλ, που της ζητούσε 50.000 ευρώ για να μη διαρρεύσει τα βίντεο αυτά.

Η ίδια εξήγησε δεν έχει αυτά τα χρήματα και ο χάκερ της ζήτησε 5.000 ευρώ, ενώ έστειλε τα βίντεο σε μέλη της οικογένειάς της. Τελικά μετά από παζάρια μέσω μηνυμάτων η τιμή έπεσε στα 1.500 ευρώ.

Η παίκτρια πλήρωσε το πόσο και κατάφερε να πάρει πίσω το προφίλ της στο Instagram, αλλά οι επιτήδειοι πρόλαβαν να διαρρεύσουν τις προσωπικές της στιγμές.




Βγήκαν στον αέρα γυμνές φωτογραφίες…και όχι μόνο

Πριν λίγες ημέρες είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες της με γυμνό περιεχόμενο – συγκεκριμένα ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη χωρίς να φοράει τίποτα – αλλά και βίντεο στο οποίο φαίνεται να συνουσιάζεται…

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση

Κάποιοι επιτήδειοι απέκτησαν πρόσβαση στο κινητό της και έβγαλαν τα αρχεία της στην φόρα δημιουργώντας μεγάλη σύγχυση πρώτα σε εκείνη και μετά στο οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Η ίδια η πρώην παίκτρια του ριάλιτι πήρε εμμέσως θέση.

Η παίκτρια του ριάλιτι Άσπα Πρεδάρη, αφού βάση των όσων είπε φαίνεται ότι ήταν αυτή.

Μέσα από τον Instagram λογαριασμό της από τον οποίο διέγραψε όλες τις φωτογραφίες δημοσίευσε μία νέα και έγραψε χαρακτηριστικά

Ανεβάζω αυτήν την φωτογραφία όχι γιατί έχω όρεξη να ασχοληθώ ούτε για να πάρω like ούτε για ΤΙΠΟΤΑ!

Ο Μόνος λόγος που το κάνω ειναι για να πω μέσω αυτού οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να μου παραβιάζει την προσωπική μου ζωή με το έτσι θέλω!

Έτσι λοιπόν φέρεται να παραδέχεται ότι είναι η ίδια που πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο βίντεο που διαδίδεται και φυσικά καλό θα είναι να τιμωρηθεί αυτός που μοίρασε το συγκεκριμένο υλικό!

Γνωρίζαμε ως τώρα ότι η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης survivor ήταν σε μακροχρόνιο σχέση και μάλιστα πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της!

Το βίντεο επίσης φαίνεται ότι έχει τραβήξει το ζευγάρι εις γνώσιν του ,για προσωπική του χρήση! Το τι ακριβώς συνέβη και το βίντεο κυκλοφόρησε δημόσια Καλό θα είναι να διερευνηθεί και να τιμωρηθεί όπως πρέπει!

Μετά τα πολλά βίντεο που είχαν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα από επώνυμες και μη γυναίκες οι οποίες κατήγγειλαν τα περιστατικά, οι ποινές έχουν αυξηθεί πολύ και θα πρέπει όλοι αυτοί να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ