Ο Φαρμακοποιός θα πάει σίγουρα στον Άγιο Δομίνικο στο πάρτι της ένωσης ως περσινός νικητής. Σαν επισκέπτης.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…αλλά ο καιρός περνάει και στο βάθος αρχίζει να φαίνεται το επόμενο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, και μάλιστα All Star. Αλλά για αυτό σας έχουμε δώσει αποκλειστικά που βρισκόμαστε, και φυσικά μέχρι να φτάσουμε στην έναρξη θα τα έχετε μάθει πρώτοι όλα εδώ.

Ο Ατζούν τα αλλάζει όλα! Άλλα κόλπα με αυστηρούς κανόνες και τιμωρίες!

Ο Μαρτίκας εν εξάλλω με Σοιλέδη! Βαριές κουβέντες και αποκαλύψεις!

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα, ήταν σίγουρα από τους παίχτες που μετά το τέλος του πέμπτου κύκλου εξακολούθησαν περισσότερο ίσως από όλους να τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας.




Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι, επέστρεψε στην Αθήνα, και μένουν μαζί στον Πειραιά.

Πρόσφατα ταξίδεψαν στην Κάλυμνο και είδαν γονείς του Σπύρου και τους γνώρισε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Στην συνέχεια επέστρεψαν στην Αθήνα όπου έπρεπε να παρευρεθούν στο γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη και επέστρεψαν ξανά στην Κάλυμνο όπου και παρέμειναν για 4-5 ημέρες!

Η influencer συμπάθησε αρκετά τα πεθερικά και όπως δήλωσε στην Φαίη Σκορδά και αυτοι την συμπαθούσαν ιδιαίτερα πριν τα φτιάξει με τον γιο τους!

Όσο για την από κοινού ζωή τους στην Αθήνα είπε ότι μένουν στο σπίτι των γονιών του Σπύρου όσο αυτοί ανακαινίζουν το δικό τους




Ετοιμάζουν την ερωτική φωλιά τους αυτήν την περίοδο, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ζήσουν κάτω από την ίδια στον Πειραιά, ώστε να μπορεί ο φαρμακοποιός να βρίσκεται κοντά στην επιχείρησή του.

Ψήνεται γάμος ή μας φαίνεται;

Αλλά το ερώτημα είναι πριν το All Star ή μετά;

Τα φώτα σιγά σιγά θα στραφούν σε αυτούς που θα λάβουν μέρος στο All Star και ελάχιστοι από τον πέμπτο κύκλο θα υπάρχουν στην μνήμη μας.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι έχει έτοιμο το εισιτήριο του για τον Άγιο Δομίνικο ο Μαρτίκας αφού θα λάβει μέρος στον χορό της ένωσης, ως ο περσινός νικητής.

Επίσης στο βάθος να κρατάμε οτι και η πολιτική ενδιαφέρει τον Σπύρο Μαρτίκα, και μπροστά είναι εκλογές…

Ο Φαρμακοποιός θα πάει σίγουρα στον Άγιο Δομίνικο στο πάρτι της ένωσης ως περσινός νικητής. Σαν επισκέπτης.

Η Βρισήιδα όπως λέγεται από καλές πηγές έχει επιλεγεί για να συμμετέχει στο all star. Μια χαρά επιδόσεις έχει, ίντριγκα βγάζει με τον τρόπο της, και ταιριάζει στο νέο παιχνίδι. Κάπως έτσι το είδαν και στην παραγωγή και της έκαναν πρόταση.




Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Σπύρο που δεν θα κληθεί στο νέο παιχνίδι επιβίωσης.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το ζευγάρι.

Αν πάει η Βρισηίδα θα είναι μακριά του μέχρι και έξι μήνες. Δεν το λες και λίγο, αφού μην ξεχνάμε τώρα στρώνουν την σχέση τους που είναι ακόμα πολύ μικρή χρονικά.

Δύσκολη κατάσταση για τον Σπύρο και το θέμα είναι καθαρά στην Βρισήιδα. Αν θα πάει (οι διαρροές λένε ότι θα πάει Άγιο Δομίνικο) και πως θα το πάρει ο Σπύρος.

Χρόνο έχουν μπροστά τους έτσι και αλλιώς, έρχονται και εκλογές οπότε να πεδίο δράσης για τον Σπύρο.

Θα το δούμε σχετικά σύντομα, πως θα πάει το ζευγάρι του πέμπτου κύκλου που εκεί που δεν το περίμενε κανείς έδεσε για τα καλά.

Η πρώτη δοκιμασία έρχεται.




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ