Survivor All Star Spoiler 31/05: Θα κλάψουν και οι πιο σκληροί με αυτό το έπαθλο!

Survivor All Star Spoiler 31/05: Θα κλάψουν και οι πιο σκληροί με αυτό το έπαθλο!

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε

Survivor All Star Spoiler 31/05: Θα κλάψουν και οι πιο σκληροί με αυτό το έπαθλο!

Ώρα για συγγενείς και φίλους των παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Την Πέμπτη, 31/5, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και πάλι τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στην μεγαλύτερη έκπληξη που τους ετοιμάζει η παραγωγή.Οι παίκτες του Survivor έχουν μείνει για καιρό εκτός Ελλάδος και είναι αποκομμένοι. Με αποτέλεσμα τα αγαπημένα τους πρόσωπα να τους λείπουν.

Αυτό όμως που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι πως είτε νικητές – είτε ηττημένοι, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Απλώς οι νικητές θα έχουν λίγη παραπάνω ώρα μαζί τους.

Ο Τάκης Καραγκούνιας συγκεκριμένα όμως θα έχει μια ιδιαίτερη χαρά. Καθώς το αγαπημένο του πρόσωπο στον κόσμο, η κόρη του, θα έρθει στον Άγιο Δομίνικο. Ώστε να περάσει λίγες στιγμές με τον πατέρα της.

Ένα έπαθλο που θα φέρει συγκινήσεις και χαρά…

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ