Survivor All Star Spoiler 27/02: Ποια ομάδα παίρνει την 3η ασυλία;

Survivor All Star Spoiler 27/02: Ποια ομάδα παίρνει την 3η ασυλία;

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε

Survivor All Star Spoiler 27/02: Ποια ομάδα παίρνει την 3η ασυλία;

Οι Κόκκινοι σίγουρα με την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου έχουν δυναμώσει, όμως εάν χάσουν κι άλλο παίκτη τότε γίνονται πολύ πιο ισχυροί. Σίγουρα θα βοήθαγε να φύγει ο Μαρτίκας η ή η Παπαδοπούλου η ακόμα και η Χριστίνα Κεφαλά (αν και τη θεωρώ πολύ καλύτερη από την περασμένη φορά. Ακόμα και με το στόχο όταν το βρει καλύτερα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από την Ελευθερίου όσο και αν ακούγεται τρελό…).

Πάμε στην ουσία όμως εκεί που πρέπει να δούμε ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την 3η ασυλία λοιπόν. Οι Κόκκινοι είναι με τη πλάτη στο τοίχο και οι Μπλε το ίδιο. Οι Κόκκινοι πιο πολύ θα λέγαμε. Μην ξεχνάμε ότι με χαμένη 2η ασυλία θα πρέπει να βγουν ακόμα δύο υποψήφιοι.

Μην γελιόμαστε και σε λίγο θα σας έχουμε ποιοι θα είναι εκείνοι που θα βγουν και στο τάκο, αλλά πρώτα πρέπει να σας πούμε πια ομάδα κερδίζει. Οριστικό δεν είναι και θα το έχουμε πιο μετά, αλλά η Μπλε ομάδα παίρνει και την 3η ασυλία.

Έχουν ανέβει αγωνιστικά βοήθησαν και οι νέες προσθήκες, μένει να φανεί στη πράξη πλέον. Όσο και να θέλει ο Στάθης με τον Μαρτίκα να μιλάνε για ισάξιες ομάδες πλέον δεν είναι, αρκεί οι Μπλε να μην έχουν έπαρση και επιτέλους να σταματήσουν οι καυγάδες που δημιουργούνται μέσα στη καλύβα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ