Survivor All Star Spoiler 27/02: Κλειδωμένο! Ο 3ος και 4ος παίκτης που βγαίνει τάκο!

Survivor All Star Spoiler 27/02: Κλειδωμένο! Ο 3ος και 4ος παίκτης που βγαίνει τάκο!

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε

Survivor All Star Spoiler 27/02: Κλειδωμένο! Ο 3ος και 4ος παίκτης που βγαίνει τάκο!

Μάλιστα μπορεί να δυσκολεύτηκαν, γιατί ποτέ άλλωστε σε αγώνα συνεργασίας δεν τα έχουν καταφέρει. Πλέον όμως έχουν έναν MVP στα χέρια τους. Τον Γιωρίκα Πηλίδη.

Η διαφορά φάνηκε απευθείας και παίκτες όπως ο Στάθης η ο Μαρτίκας ξέρουν πλέον ποια είναι η ιστορία. Μόλις μία νίκη για τους κόκκινους, στην 2η ασυλία, και οι ΜΠΛΕ επέστρεψαν και πάλι στις νίκες. Αυτό αναγκάζει την Κοκκινη ομάδα να αναδείξει 3ο και 4ο υποψήφιο.

Στα σημαντικά όμως εκεί που πρέπει να δούμε ποιον θα βγάλει τάκο η κόκκινη ομάδα. Καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι ΜΠΛΕ κερδίζουν την 3η μάχη. Έχονταςανέβει αγωνιστικά βοήθησαν και οι νέες προσθήκες, μένει να φανεί στη πράξη πλέον.

Το 3ο όνομα που προέκυψε από την κάλπη είναι εκείνο της Ελένης Χαμπέρη. Η οποία ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της και θα περιμένει την στήριξη του κόσμου για να παραμείνει στο παιχνίδι. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Ποιος όμως ή ποια…είναι το 4ο πρόσωπο της παρέας του τάκου;

H Eυριδίκη Παπαδοπούλου είναι η παίκτρια που έκλεισε την 4άδα, και βγήκε σέντρα από τους συμπαίκτες της. Αυτό είναι το οριστικό μας Spoiler και κλειδωμένο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ