Survivor All Star Spoiler 05/03: Κλείδωσε! Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία!

Survivor All Star Spoiler 05/03: Κλείδωσε! Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία!

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε

Survivor All Star Spoiler 05/03: Κλείδωσε! Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία!

Πάμε λοιπόν σε 2η ασυλία εκεί που είναι λιγο πολύ δύσκολο να μπορεί κάπως να φανταστεί με τι τρόπο και με τη ψυχολογία που θα έχουν θα φέρει νίκη η Κόκκινη ομάδα. Θα παίξουν ως μονάδα η απλά θα πάνε και ότι γίνει; Η θα δούμε τουλάχιστον στον Στίβο μάχης να τα αφήνουν όλα πίσω τους; Ο χαμός είναι μεγάλος και σίγουρα οι τριγμοί τεράστιοι.

Η ουσία είναι πως με 2η χαμένη ασυλία οι Κόκκινοι θα έχουν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα. Βγαίνει στον τάκο ένας άντε και 2ος εύκολος στόχος. Από κει και πέρα; Θα έχουμε πολλά να δούμε και σίγουρα με αυτά που βλέπουμε η τηλεθέαση δεν θα σταματήσει να πέφτει.

Ο Κώστας ξέρει τι σας λέει. Ξέρει τι ενημέρωση σας δίνει. Άλλωστε η ενημέρωση είναι πρώτο μέλημα προς εσάς και σίγουρα η εγκυρότητα το ίδιο. Ποια ομάδα στην ουσία όμως να πάμε πως θα κερδίσει την 2η ασυλία;

Αυτό είναι το Οριστικό μας Spoiler, πως οι Μαχητές κερδίζουν και την 2η ασυλία. Κερδίζουν και βάζουν τους Διάσημους στα σχοινιά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ