Survivor All Star Spoiler 01/03: Κλειδωμένο! Αυτος αποχωρεί από το παιχνίδι!

Survivor All Star Spoiler 01/03: Κλειδωμένο! Αυτος αποχωρεί από το παιχνίδι!

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε.

Survivor All Star Spoiler 01/03: Κλειδωμένο! Αυτος αποχωρεί από το παιχνίδι!

Συναρπαστική εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο. Με εντάσεις, συγκρούσεις, δυνατά αγωνίσματα και κόντρες. Για πρώτη φορά έχουμε πλειοψηφία παικτών από την κόκκινη ομάδα. Καθώς 3 από τους 4 του τάκου είναι Διάσημοι.

Φταίνε και οι 2 σημαντικές νίκες των ΜΠΛΕ βλέπετε…

Πάμε λοιπόν να κάνουμε μια ανασκόπηση. Με τον τάκο να γεμίζει δυνατά ονόματα και πρόσωπα αρκετά αγαπητά στο κοινό.

Αρχικά έχουμε την Ελένη Χαμπέρη, την Χριστίνα Κεφαλά, την Ευριδίκη Παπαδοπούλου και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Μια 4άδα με αρκετά κοντινή απήχηση στο κοινό. Όμωςμία θα ειναι η παίκτρια που θα αποχωρίσει…

Και αυτό ειναι το ΟΡΙΣΤΙΚΟ μας Spoiler…

Στις δημοσκοπήσεις η Ελένη δείχνει το φαβορί για παραμονή. Όμως οι πληροφορίες μας έλεγαν μεχρι και σήμερα το πρωι πως θα είχαμε ανατροπή και εν τέλει έδειχνε επίφοβη για να κουνήσει μαντήλι…

Η ανατροπή όμως εγινε από αλλού! Με την Χριστίνα Κεφαλά να ειναι εν τέλει εκεινη που αποχωρεί! Συμφωνα πάντα με το επιβεβαιωμένο και κλειδωμένο Spoiler μας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ