Survivor All Star Spoiler 01/03: Χωρίς επεισόδιο απόψε!

Survivor All Star Spoiler 01/03: Χωρίς επεισόδιο απόψε!

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε.

Survivor All Star Spoiler 01/03: Χωρίς επεισόδιο απόψε!


Το παραπάνω trailer που παρακολουθήσατε νωρίτερα δεν είναι για το αποψινό επεισόδιο. Αλλά για αύριο, Πέμπτη. Καθώς υπήρξαν αλλαγές, λόγω της πρωτοφανούς τραγωδίας των Τεμπών.

Survivor Spoiler 01/03: Χωρίς επεισόδιο απόψε!
Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με το δυστύχημα στην περιοχή των Τέμπων, όπου δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά. Πολλά κανάλια έκαναν τροποποιήσεις στο πρόγραμμά τους και ανάμεσα σε αυτά, ήταν και ο ΣΚΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός αέρα σήμερα θα είναι και το Survivor, αλλά και το My Style Rocks μετά το “Καλό Μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά, μιας και οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές αναβλήθηκαν.

Τα επεισόδια είναι προγραμματισμένα για αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή, αντίστοιχα. Επομένως απόψε δεν υπάρχει επεισόδιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ