Σύμφωνα με πληροφορίες μας από όσα βρήκαμε μέσα από διαρροή οι παίχτες που έχουν ήδη υπογράψει και αυτοί που ακόμα τους περιμένουν είναι οι παρακάτω

Το Survivor του ΣΚΑΙ, το μεγάλο παιχνίδι επιβίωσης βρίσκεται σε φάση μετάλλαξης για να παρουσιαστεί ως  Survivor All Star. Μπήκαμε στην τελική ευθεία με τους περισσότερους παίχτες να έχουν υπογράψει.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του παιχνιδιού επιβίωσης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στον προηγούμενο κύκλο. Με το ιδιαίτερο χιούμορ του, και κοντά με τους παίχτες, είναι ο πιο επιτυχημένος μέχρι σήμερα στο τηλεοπτικό κοινό, όπως λένε οι περισσότεροι.

Παρουσιαστής ο Γιώργος Λιανός χωρίς καμία αμφιβολία.

Ο Γιώργος Λιανός το ξεκαθάρισε στο “Καλό Μεσημεράκι”
«Ακούω πολύ κόσμο που θέλει να παρουσιάσει το Survivor, sorry φέτος θα το κάνω εγώ»

Με το Survivor είμαστε σε φάση προετοιμασίας και προσπαθούμε να στήσουμε το All Star. Έχουν συμφωνήσει σχεδόν όλοι οι παίκτες που θέλει η παραγωγή. Σημαίνει ότι έχουν υπογράψει…άρα ξέρουμε ποιοι είναι..Όσοι περασαν την πόρτα στην Ακουν Μίντια.

Σύντομα θα εχει ολοκληρωθεί ο αριθμός παιχτών για τον νέο κύκλο. Οι καλύτεροι από τους προηγούμενους κύκλους.




Σχεδόν όλοι οι παίχτες έχουν υπογράψει ήδη, και μένουν τρεις που ακόμα δεν έχουν βάλει την τζίφρα τους.

Αλλά το ζητούμενο είναι ποιο παίχτες έχουν ήδη υπογράψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από όσα βρήκαμε μέσα από διαρροή οι παίχτες που έχουν ήδη υπογράψει και αυτοί που ακόμα τους περιμένουν είναι οι παρακάτω:

Τέλος Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει! Η αναλογία είναι πιο πολύ προς το αθλητικό, αλλά υπάρχουν και άτομα με ειδικότητα στην ίντριγκα.

Από παλαιότερους παίχτες ο Μάριος Πρίαμος έχει ήδη υπογράψει. O Κωνσταντίνος Βασάλος έχει συμφωνήσει, αλλά περιμένουν να ξεκαθαρίσουν κάποιοι νομικοί όροι επειδή είχε συμμετάσχει στο asia express.

Ο Πηλίδης που είχε ανοιχτεί πρόταση τελικά δέχτηκε και υπέγραψε. Βοήθησε και η αρνητική τροπή που πήραν τα πράγματα με την ομοσπονδία του και τον αποκλεισμό του από το παγκόσμιο πρόσφατα. Η Βρισήιδα έχει επίσης υπογράψει, αλλά όχι μαζί με τον Μαρτίκα. Ο Φαρμακοποιός θα πάει ως ο νικητής του διαγωνισμούς της ένωσης.

Από τον 4ο κύκλο είναι η Καρολίνα και ο ζαχαροπλάστης (Κώστας Παπαδόπουλος), Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα.

Ποιους περιμένει η παραγωγή;

Τον Ντάνο που ναι μεν μπορεί να έσπασε ο πάγος, να έπεσαν τηλέφωνα, να είναι θετικός μεν, αλλά υπογραφή δεν έχει πέσει ακόμα δε.

Τον Σάκη Κατσούλη που μπορεί να δείχνει σίγουρος, αλλά δεν έχει πέσει υπογραφή.

Η Ασημίνα Χατζηανδρεόυ που αναμένεται να τελειώσει σύντομα.

Πολύ σύντομα θα σας έχουμε ολοκληρωμένη λίστα με τους παίχτες που θα δούμε στον Άγιο Δομίνικο για το ALL STAR που έρχεται πολύ δυναμικά στην ζωή μας.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ