Το Survivor ξεκινάει δυναμικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο έχοντας αναχωρήσει με διαφορετικές πτήσεις μέσω Γαλλίας, Ισπανίας και Τουρκίας στις αρχές της εβδομάδας. Φαντάζεστε τι θα δούμε […]

Το Survivor ξεκινάει δυναμικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο έχοντας αναχωρήσει με διαφορετικές πτήσεις μέσω Γαλλίας, Ισπανίας και Τουρκίας στις αρχές της εβδομάδας.

Φαντάζεστε τι θα δούμε φέτος;

Οι “Διάσημοι” και οι “Μαχητές” συστήνονται 

Διάσημοι

Μαχητές

Με ένα εντυπωσιακό landing των 24 παικτών θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο όπου θα πάρουμε μια γεύση από τις «εχθρικές» παραλίες που θα τους φιλοξενήσουν για τους επόμενους μήνες. Εμπλουτισμένο με καινούρια αγωνίσματα, απρόσμενες διαδικασίες, μυστικές τοποθεσίες και θεματικά parkour ο φετινός κύκλος του Survivor θα είναι ο πιο απαιτητικός και ο πιο δύσκολος που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ!

Η ομάδα των ΔΙΑΣΗΜΩΝ είναι έτοιμη να παλέψει στο στίβο μάχης! Πόσοι θα αντέξουν μέχρι το τέλος; Οι ΜΑΧΗΤΕΣ είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη της επιβίωσης. Πώς θα σταθούν απέναντι στους αντιπάλους τους και πώς θα κυλήσει η συμβίωση στο νησί;

Να λοιπόν που τέλειωσαν τα ψέματα και το αγαπημένο μας παιχνίδι επιβίωσης ξεκινά.

Μαζί του και τα πιο έγκυρα Spoiler, καθημερινά εδώ.. Φυσικά και σε αυτόν το κύκλο θα έχουμε και LIVE σχολιασμό σε όλα τα αγωνίσματα.

Το survivor παίζει μπάλα στο γήπεδο του sports365.

1ο αγώνισμα

Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει θα πάρει το κατάλυμα που θα μείνουν. Πολύ δυνατό το κίνητρο με το καλημέρα στο νησί.

Οι μαχητές είχαν μια περισσότερη για ξεκούραση και προσαρμογή αφού έφτασαν πρώτοι στο νησί. Δεν ξέρουμε πόσο ρόλο μπορεί να παίξει αυτό, αλλά είναι ένα παραπάνω κλικ για τους μαχητές.

Άλλωστε και η παράδοση είναι με τους μαχητές, αφού στους προηγούμενους κύκλους είχαν πάρει τον πρώτο αγώνα.

Η πρώτη διαρροή μιλάει για μαχητές.

Περιμένουμε τους ΜΑΧΗΤΕΣ να κερδίσουν την πρώτη μονομαχία στο νησί και να ξεκινήσουν με το δεξί.

Αυτό είναι μια πρώτη εκτίμηση χωρίς πληροφόρηση, και χωρίς να έχουμε δει τους παίχτες στον στίβο μάχης για να έχουμε μια πιο καλή εικόνα.

Μόλις έχουμε την δική μας πληροφόρηση θα έχετε φυσικά και το οριστικό μας για 100% σιγουριά.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ