Ποιο All Star και άλλα παλαβά. Εδώ θα γίνει πραγματικός χαμός, και τα μηχανάκια της τηλεθέασης θα πάρουν φωτιά.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση. O Ατζούν όμως εχει σηκώσει τα μανίκια για να οργανώσει όσο καλύτερα μπορεί το επόμενο survivor.

Αλλά μετά την τελευταία δήλωση που προκάλεσε τσουνάμι ενθουσιασμού και όλα στο τηλεοπτικό τοπίο των ριάλιτι πρόκειται να αλλάξουν.

Ποιο All Star και άλλα παλαβά. Εδώ θα γίνει πραγματικός χαμός, και τα μηχανάκια της τηλεθέασης θα πάρουν φωτιά. Εκτός αν ο Ατζούν έχει ακόμα τα δικαιώματα του.

Το ριάλιτι The Bachelor επανέρχεται. Το γιατί θα το καταλάβετε παρακάτω.

Είχαμε μια σοκαριστική δήλωση που μόλις έγινε άλλαξε το τοπίο των ριάλιτι της σεζόν που έρχεται.

Ο… Κωσταντίνος Εμμανουήλ φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος Bachelor

Τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ τον γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor, και σίγουρα ξεχώρισε για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και τα αρκετά προβλήματα που δημιούργησε σχεδόν με όλους τους συμπαίκτες του.

Ο τραγουδιστής πλέον και make up artist φροντίζει να κρατάει καλές σχέσεις με το κοινό του.

Ο makeup artist έδωσε την απάντηση του στον χρήστη του Instagram που τον ρώτησε, μέσω ενός βίντεο. Θα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο επόμενος Bachelor;

Σε αυτό ακούγεται να λέει ότι:

«Μου το έχουν πει πάρα πολλές φορές, θα είχε πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικά και ναι γιατί όχι; Θα ήθελα να ήμουν ο επόμενος Bachelor».

Φυσικά μετά από αυτήν την δήλωση μεγατόνων σύμφωνα με πληροφορίες ο ALPHA άλλαξε τον σχεδιασμό του και θα επαναφέρει άμεσα το The Bachelor, γιατί με τον Εμμανουήλ η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Σκέψεις υπάρχουν και στο STAR για να το Masterchef ως τέταρτος κριτής, αλλά αυτό ακόμα δεν έχει πέσει στο τραπέζι. Μετά όμως από αυτές τις εξελίξεις όλα είναι πιθανά. Ακόμα και να είναι στο All Star απέναντι στον Ντάνο….

Πέρα από το χιουμοριστικό της υπόθεσης, φαντάζεστε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να είναι Bachelor στην Βίλα με τις δεκάδες νύφες γύρω του;

Τι λέτε εσείς;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ