Το Survivor ξεκινάει δυναμικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες είναι πανέτοιμοι στον Άγιο Δομίνικο . Με ένα εντυπωσιακό landing των 24 παικτών θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο όπου θα πάρουμε μια […]

Το Survivor ξεκινάει δυναμικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες είναι πανέτοιμοι στον Άγιο Δομίνικο .

Με ένα εντυπωσιακό landing των 24 παικτών θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο όπου θα πάρουμε μια γεύση από τις «εχθρικές» παραλίες που θα τους φιλοξενήσουν για τους επόμενους μήνες.

Να λοιπόν που τέλειωσαν τα ψέματα και το αγαπημένο μας παιχνίδι επιβίωσης ξεκινά.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα περάσει την μισή χρονιά το 2022 στον Άγιο Δομίνικο. Πιο συγκεκριμένα μένει στο χωριό Bayahibe και εκεί μένουν και τα άλλα μέλλη της παραγωγής του survivor.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

O Γιώργος Λιανός θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του, και ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό.

Μιλάμε για εντυπωσιακή θέα που απολαμβάνει από το δωμάτιό του.

Πασάς στο νησί ο Λιανός και μπράβο του.

Το survivor παίζει μπάλα στο γήπεδο του sports365.

Survivor 5 Spoiler

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ