Το Survivor επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και βασιλιάς των ριαλιτι είναι μαζί μας ξανά.. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες ξεκίνησαν να μας χαρίζουν συναρπαστικές στιγμές από την πρεμιέρα κιόλας στον Άγιο Δομίνικο. Ακόμη δεν ξεκίνησε το Survior και άρχισαν τα προβλήματα; Γκρίνιες στο twitter και όχι πολύ θετικά σχόλια. Νωρίς είναι αν […]

Το Survivor επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και βασιλιάς των ριαλιτι είναι μαζί μας ξανά.. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες ξεκίνησαν να μας χαρίζουν συναρπαστικές στιγμές από την πρεμιέρα κιόλας στον Άγιο Δομίνικο.

Ακόμη δεν ξεκίνησε το Survior και άρχισαν τα προβλήματα;

Γκρίνιες στο twitter και όχι πολύ θετικά σχόλια. Νωρίς είναι αν και στους διάσημους δεν ήταν και οι καλύτερη επιλογή. Πολύ μεγάλο μέσο όρο ηλικίας. Που να αντέξουν τα παιδιά τα δύσκολα στο νησί;

Φαίνεται πως η τηλεθέαση στο κορυφαιο ριάλιτι επιβίωσης θα είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση την φετινή χρονιά. Το πρώτο ντέρμπι το έχασε από τον Σασμό.

Από Ιανουάριο επιστρέφουν οι Άγριες Μέλισσες, και 23 Ιανουαρίου ξεκινάει το MasterChef. Μπορείτε να φανταστείτε τι έχει να γίνει.

Αλλά είδαμε από τις πρώτες κιόλας μέρες να ζορίζονται κάτι κουρασμένα παλικάρια στο νησί.

Καθημερινά Survivor 5 Spoiler

Ο Τούρκος παραγωγός έχει γεμάτο πάγκο, και ετοιμάζεται να σηκώσει ένα δυνατό όνομα να το ρίξει στην μάχη. Είναι κλεισμένη, και την κατάλληλη στιγμή θα την δούμε στο παιχνίδι.

Το ριάλιτι επιβίωσης εξάλλου είναι γνωστό για τις ανατροπές του και τα μεγάλα ονόματα που έρχονται.

Έτσι και φέτος τα μπαμ ξεκινούν από νωρίς.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Εκτός από τους παίκτες υπάρχουν και οι εφεδρείες που βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα. Αυτοί οι υποψήφιοι παίκτες έχουν συμφωνήσει με συμβόλαιο συνεργασίας για τους επόμενους 6 μήνες. Και απέχουν ένα τηλέφωνο από το νησί.

Μαζί με αυτούς και μια παλιά γνώριμη.

Μια παίκτρια του προηγούμενου Survivor που έγραψε ιστορία, χωρίς να μείνει πολύ. Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο. Που πλέον είναι τηλεοπτική παρουσιάστρια και έχει την δική της εκπομπή.

Το Glam Wars όμως ρίχνει αυλαία το επόμενο διάστημα και η Κάτια έχει δεχτεί την νέα πρόκληση και είναι έτοιμη για Άγιο Δομίνικο!

Μάλιστα ήταν κάτι που το ήθελε πολύ, για να μπορέσει να δείξει τις δυνατότητες, αφού η πρώτη της παρουσία έληξε άδοξα, με το γνωστό πρόβλημα υγείας.

Τώρα όμως είναι 100% υγιής και πολύ καλά γυμνασμένη. Είναι έτοιμη να πάρει την δική της ρεβάνς.

Μες την χαρά οι φίλοι της που θα την θαυμάσουν ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Είστε έτοιμοι;

Τα πιο έγκυρα Spoiler, καθημερινά εδώ.. Φυσικά και σε αυτόν το κύκλο θα έχουμε και LIVE σχολιασμό σε όλα τα επεισόδια.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ