Ακόμα πουλάνε οι δηλώσεις, τα κανάλια κάνουν κρα για να πάρουν κάτι αποκλειστικό από τους παίχτες, και ουσιαστικά ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Βλέπετε το καλοκαίρι δεν εχει και πολλά θέματα...

Το Survivor 5   μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά, Με τα αγαπημένα σας spoiler.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Συνεντεύξεις από τους παίχτες και δηλώσεις πολλες και ορισμένοι πλέον απασφάλισαν. Ακόμα πουλάνε οι δηλώσεις, τα κανάλια κάνουν κρα για να πάρουν κάτι αποκλειστικό από τους παίχτες, και ουσιαστικά ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Βλέπετε το καλοκαίρι δεν εχει και πολλά θέματα…

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Ο Στάθης “καντινιέρης”

Ο Στάθης πήρε 100 χιλιάδες ευρώπουλα και μπράβο του. Όπως υποσχέθηκε ένα μερος από αυτά θα πάει για να στηρίξει τα παιδιά με καρκίνο.

«Όταν είχα πάει τη μητέρα μου στον “Άγιο Σάββα” για να κάνει χημειοθεραπεία, τελείως τυχαία με είχε τραβήξει το ασανσέρ στον έκτο όροφο, εκεί όπου βρίσκεται η μονάδα για παιδάκια. Βγήκα έξω χωρίς να έχω αντιληφθεί εξαρχής πού ήμουν και βρέθηκα ανάμεσα σε παιδάκια με καρκίνο και γονείς να παλεύουν γι’ αυτό. Ως γονέας, έχω μια κόρη, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με το συγκεκριμένο κομμάτι και είπα ότι αυτά τα παιδάκια θέλω κάποια στιγμή να τα βοηθήσω και οικονομικά, αλλά και με παρουσία εκεί. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι’ αυτά τα παιδάκια, που είναι πραγματικοί ήρωες της ζωής»

Αλλά ο νικητής είναι και επιχειρηματίας και σκέφτεται πως να επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του. Πιο συγκεκριμένα ο Στάθης έχει στα σχέδια του να φτιάξει μια καντίνα για γρήγορο φαγητό. Δηλαδή το γνωστό και από το χωριό μας street food.

Να τον δούμε με σκούφο να φτιάχνει σάντουιτς. Λέτε;

«Ήδη δραστηριοποιούμαι έχοντας εταιρεία με κοσμήματα και παράλληλα είμαι μέτοχος σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Θα ετοιμάσουμε όμως μαζί με το συνέταιρό μου στην Ιερά οδό ένα νέο χώρο με street food»!

Πρόβα νυφικού

Όχι δεν είναι τηλεοπτική σειρά. Αλλα μιλάμε για την πρώην παίχτρια Σταυρούλα

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη πραγματοποίησε την πρώτη πρόβα νυφικού της παρέα με τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Λέτε να ζηλέψουν και να έχουμε και άλλο γάμο σύντομα;

Σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε. Ο Στάθης πριν μπει στο παιχνίδι άφησε το σπίτι του, είμαι σε φάση που κι εγώ ψάχνω σπίτι οπότε θα μείνουμε στο ίδιο» αποκάλυψαν.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μια χαρά νυφούλα θα είναι. Άντε Χρυσούλα να ζήσεις και να ετυχίσεις.




Στην Μύκονο έφτασε η χάρη τους. Σπύρος και Βρισηίδα συνεχίζουν τις διακοπές τους.

Πλέον οι δύο πρώην Survivor βρίσκονται στο νησί των Ανέμων από όπου και σχετικές έκαναν αναρτήσεις.

Ο γάμος μας τελείωσε…

Το καλό και το πιο πικάντικο το αφήσαμε για το τέλος. Δεν είναι και για χόρταση. Αυτά σας τα δίνουμε σαν σφηνάκια, και μετά θα σας σερβίρουμε και το κυρίως…

Πόσα ζευγάρια πρόκειται να παντρευτούν σύντομα;

Δεν είναι και πολλά. 3-4 είναι τα πιο γνωστά.

Ένα από αυτά έχει χωρίσει και δεν το ξέρουν ακόμα. Μάλλον αυτοί το ξέρουν αλλά ψάχνουν τρόπο να το πουν.

Βλέπετε το κέρατο δεν μπορεί να το συγχωρεθεί. Ποτέ μα ποτέ….

Σύντομα περισσότερα, και καλά να περνάτε.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ