Αγρίεψε η κόντρα μεταξύ των δύο πρώην παικτών του ριάλιτι και σίγουρα θα υπάρξει τρομερή ένταση και νέο επεισόδιο, σε λίγες ημέρες που αναμένεται να συναντηθούν και πάλι.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση. O Ατζούν όμως εχει σηκώσει τα μανίκια για να οργανώσει όσο καλύτερα μπορεί το επόμενο survivor.

 Ο Τζειμς Καφετζής και ο Νικηφόρος από την Ρόδο, έστειλαν μήνυμα στον Κοκλώνη! (Vid)

Σοιλέδης και Κατσούλης βρέθηκαν και μίλησαν για το All Star! Ετοιμάζονται για ομηρικές μονομαχίες!

Αυτός είναι ο δεύτερος παίχτης που έκλεισε για το All Star! Έκπληξη!

Νέα – παλιά κόντρα είχαμε στην Ελληνική showbiz μεταξύ του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της Μαρίας Αντωνά. Συνέχεια πήρε ο Άρης Σοϊλέδης που έκανε μετωπική επίθεση στον Μαρτίκα. Αλλά πήρε και θέση για την σύντροφο του Μαρία Αντωνά και την κάλυψε για την βραδιά του τελικού.

Ο Άρης Σοϊλέδης υπερασπίστηκε τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά, η αντίδραση της οποίας κατά την ανάδειξη του νικητή στον τελικό του «Survivor», προκάλεσε πολλά σχόλια.

Αλλά και η κόντρα με τον Καραγκούνια συνεχίζει.

Αγρίεψε η κόντρα μεταξύ των δύο πρώην παικτών του ριάλιτι και σίγουρα θα υπάρξει τρομερή ένταση και νέο επεισόδιο, σε λίγες ημέρες που αναμένεται να συναντηθούν και πάλι. Πώς ξεκίνησαν όλα;

Η κόντρα που ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο και το survivor Ελλάδας μεταξύ του Αριστείδη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια συνεχίζεται δύο μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι!

Ο Αριστείδης Σοϊλέδης είναι αυτός που μιλάει περισσότερο όπου κι αν βρεθεί για τον Τάκη Καραγκούνια τον οποίο απαξιώνει τόσο σαν παίκτη αλλά και σαν προσωπικότητα!

Από την άλλη ο 48χρονος πρώην μισθοφόρος από το Αίγιο αν και όπως δηλώνει έχει επιλέξει να μην μιλάει, αποφάσισε να χαλάσει τις διακοπές του και να αναφερθεί στον Αρη Σοϊλέδη τον οποίον μάλιστα αποκάλεσε κλεφτοκοτά.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε ένα live στο instagram από την παραλία και δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα πει ακόμα περισσότερα γιατί τελικά το να επιλέγεις να μην απαντάς το εκλαμβάνουν κάποιοι σαν αδυναμία!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καραγκούνιας όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο έχασε τον πατέρα του και ο Άρης Σοϊλέδης μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα προσφέρθηκαν να κάνουν την κηδεία του πατέρα του δίνοντας χρήματα!

Αυτό είναι κάτι το οποίο του το χτύπαγαν συνέχεια, αλλά σήμερα ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε τη δική του εξήγηση το συγκεκριμένο περιστατικό!

Είπε ότι εκείνη τη στιγμή ο ίδιος σκέφτηκε το πώς θα γίνει να στείλει λεφτά στους δικούς του για την κηδεία του πατέρα του και προσφέρθηκαν οι άλλοι δύο συμπαίκτες.

Όχι γιατί ο ίδιος δεν είχε χρήματα να θάψει τον πατέρα του αλλά γιατί οι άλλοι μπορούσαν να στείλουν χρήματα αφού μιλούσαν με τον έξω κόσμο!

Δείτε το 4 λεπτών βίντεο

Άρης Σοϊλέδης: «Δεν απείλησα ποτέ κανέναν»

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος υπήρξε φιναλίστ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εντάσεις που δημιουργήθηκαν και τη σχέση του με τους συμπαίκτες του.

Αρχικά, τοποθετήθηκε στο θέμα της πληρωμής που διεκδίκησε από την παραγωγή του ριάλιτι.

«Ο καθένας διαπραγματεύεται τον εαυτό του, όπως του αξίζει. Ο καθένας έκανε το deal του και μαγκιά του αν μπόρεσε να πάρει περισσότερα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κατηγορηθεί για αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Σοϊλέδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια και την κακή σχέση που είχαν στο παιχνίδι. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως ο Σοϊλέδης είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου και πως τον απείλησε.

Ο Σοϊλέδης διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

«Δεν απείλησα ποτέ κανέναν, όλοι ξέρουν ότι ο Τάκης είναι αυτός που δημιουργούσε τις καταστάσεις και τους τσακωμούς. Δεν μπορεί ένας Άρης να έχει τσακωθεί με τρεις, τέσσερις μέσα στο παιχνίδι κι ένας Τάκης να έχει τσακωθεί με όλους.

Οπότε, όταν ένας άνθρωπος μπαίνει σε ένα παιχνίδι με 40 ανθρώπους γύρω του και βγαίνει χωρίς ούτε έναν φίλο, κάπου θα υπάρχει πρόβλημα.

Και δεν μπορείς να αποκαλέσεις τον ‘χειρότερο άνθρωπο’ που έχεις γνωρίσει, έναν άνθρωπο που σου στάθηκε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν θέλω να πω ποια», δήλωσε ο Σοϊλέδης.

Τέλος, ο φιναλίστ του «Survivor» αναφέρθηκε στον κανόνα που παραβίασε, με το κινητό τηλέφωνο, υπογραμμίζοντας: «Δεν έπιασα κανένα κινητό στα χέρια μου. Το λέω γιατί βγαίνοντας από το παιχνίδι διαβάζω κάτι τέτοια. Ότι είχα κινητό κλπ».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχω απαντήσει στο θέμα αυτό. Ζήτησα συγγνώμη από την παραγωγή, τους παίκτες και τον κόσμο. Κατάλαβα το λάθος μου, τιμωρήθηκα για αυτό. Ήθελα απλώς να μάθω αν είναι καλά τα αγαπημένα μου πρόσωπα, γιατί ανησυχούσα».




Πηγή: Sportdog

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ