Ο Μαρτίκας θα πέσει με τα μούτρα στην δουλειά από Σεπτάμβριο.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, και οι παίχτες  από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, σιγά σιγά μιλάνε όλο και πιο ανοιχτά για την εμπειρία τους στον Άγιο Δομίνικο. Φυσικά τώρα ξανά μόλις επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα, συνεχίζουν τον έρωτα τους, και μπράβο στα παιδιά.

Σε αναζήτηση ερωτικής φωλιάς βρίσκονται αυτήν την περίοδο η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη κάπου στον Πειραιά, ώστε να μπορεί ο φαρμακοποιός να βρίσκεται κοντά στην επιχείρησή του.

Οι δύο πρώην παίκτες του «Survivor», οι οποίοι ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο reality, ζουν το φλογερό ειδύλλιό τους σε όλο του το μεγαλείο, επιτρέποντας φυσικά στους followers τους να ρίχνουν πού και πού καμιά ματιά στην καθημερινότητά τους μέσα από την… κλειδαρότρυπα του Instagram.

Αυτήν τη φορά η Βρισηίδα δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών τους από τη θάλασσα. Μάλιστα, σε μια από αυτές ο Σπύρος τη φιλά στον λαιμό και εκείνη αφήνεται στην αγκαλιά του. «Το #summermood τελειώνει… Δεν πειράζει, έρχονται ωραία πράγματα από χειμώνα» έγραψε στη λεζάντα το γνωστό μοντέλο, που έκανε σχετικά πρόσφατα ένα Q&A με τους followers του, με έναν από αυτούς να τη ρωτάει αν σκοπεύει να αφήσει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

«Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δεν με συμφέρει οικονομικά, πρώτον, και, δεύτερον, ανήκει στο παρελθόν μου. Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη, καινούργια ζωή στην Αθήνα» είχε απαντήσει εκείνη, δίνοντας την είδηση της μετακόμισής της στην Αθήνα για χάρη του έρωτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μαρτίκας, από την πλευρά του, είχε δηλώσει πως σκέφτονται να συγκατοικήσουν. «Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο» είχε πει σε συνέντευξή του. (Από την espresso)

Μες την καλή χαρά ο Μαρτίκας από Σεπτέμβριο. Με γρήγορα βήματα προχωράνε τα παιδιά και μπράβο τους.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ