Η πρώην παίκτρια του Survivor βάζει ξανά τα ποδοσφαιρικά της παπούτσια.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι παίχτες σιγά σιγά μιλάνε όλο και πιο ανοιχτά για την εμπειρία τους στον Άγιο Δομίνικο και σίγουρα ξεχωριστές φιγούρες ήταν Μαρτίκας, Βρισηίδα, Ασημίνα, αλλά και ο σύντροφος της εκτός νησιού Χρήστος Δάντης,

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση. Ασημίνα και Δάντης έκαναν την καλοκαιρινή τους απόδραση, μετά αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

Το ζευγάρι, που ήταν πραγματικά «αυτοκόλλητο» φαίνεται πως… ξεκόλλησαν τις τελευταίες ημέρες! Ασημίνα και Δάντης δεν είναι πλέον μαζί, ή τουλάχιστον σίγουρα περνούν μία βαρβάτη κρισάρα στη σχέση τους αφού κομμένα τα stories στην εξοχή, στις συναυλίες, στο σπίτι, με τον σκύλο και με κοινές παρέες!

Εκείνος συνεχίζει με τις συναυλίες του με τη σημερινή στην Κάρυστο ενώ η Ασημίνα είναι σε διακοπές στο χωριό της και επιδίδεται σε τρέξιμο! Κανείς δεν κάνει tag τον άλλον ενώ τα challenges για το τραγούδι του σπουδαίου Χρήστου Δάντη με τίτλο «Μας τελειώσαν τα λεφτά» (καθόλου ψέμα), τελείωσε κι αυτό!

Τελικά τι έχει παιχτεί;

Μαζί και αγαπημένοι είναι όπως λένε και οι δυο τους, και μάλιστα το έκαναν ξεκάθαρο με χαριτωμενιά.

 Η ποδοσφαιρίστρια γύρισε από τις διακοπές που έκανε στη γιαγιά της και είναι και πάλι μαζί με τον Χρήστο Δάντη.

Μάλιστα, στα stories που ανέβασαν στο Instagram, φρόντισαν να διακωμωδήσουν τον χωρισμό τους τραγουδώντας το πασίγνωστο τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου, «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ»!

Ασημίνα

Όλα εντάξει με τον Οδυσσέα

Ο Οδυσσέας Μοσχάτου προχώρησε σε μία ακόμα ανανέωση συνεργασίας. Η ομάδα της Κωνσταντίνας Κατσαΐτη που θα αγωνίζεται για μια ακόμα χρονιά στο πρωτάθλημα της Ά Εθνικής γυναικών ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Η 22χρονη από τους στίβους μάχης του Survivor που την είδαμε να αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία την σεζόν που μας πέρασε είναι έτοιμη να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά της παπούτσια και να επιστρέψει στη μάχη των γηπέδων. Η Ασημίνα που κατάφερε να φθάσει μέχρι τον ημιτελικό στο παιχνίδι επιβίωσης θα συμβάλει στην προσπάθεια του Οδυσσέα Μοσχάτου να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη κατηγορία των γυναικών.

H ανακοίνωση από την αθηναϊκή ομάδα:

Ο Οδυσσέας Μοσχάτου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την ποδοσφαιρίστρια Ασημίνα Χατζηανδρέου.
Η 22χρονη παίκτρια εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας πριν από δύο χρόνια και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της και τη νέα σεζόν. Πριν την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο ήταν πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα.
Διακρίνεται για το πάθος της στο παιχνίδι, την ταχύτητα και την δύναμη, χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.
Ασημίνα σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες!

Από τη μεριά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε: “Τι να πρωτοπώ γι’ αυτή την ομάδα; Χαίρομαι που θα είμαι ξανά με αυτή την υπέροχη παρέα, με αυτή την υπέροχη οικογένεια που με αγκάλιασε από τη πρώτη στιγμή, μου έδειξε εμπιστοσύνη και με βοήθησε να ενταχθώ πολύ γρήγορα. Εύχομαι φέτος να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου να καταφέρουμε να φτάσουμε τους στόχους μας, να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό. Τα καλύτερα έρχονται”!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ