Survivor 5 Spoiler: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μας έδωσε μια πρώτη γεύση με την φετινή της παρουσία στην Φάρμα και σίγουρα μας άφησε όλους ικανοποιημένους. Αποχώρησε σχετικά νωρίς αφού φάνηκε ότι ο λίγος καιρός στο κτήμα ήταν ο βασικός παράγοντας, που δεν τα κατάφερε με την μονομαχία αποχώρησης. Αλλά μια διάκριση την πήρε, και μάλιστα μετά […]

Survivor 5 Spoiler: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μας έδωσε μια πρώτη γεύση με την φετινή της παρουσία στην Φάρμα και σίγουρα μας άφησε όλους ικανοποιημένους. Αποχώρησε σχετικά νωρίς αφού φάνηκε ότι ο λίγος καιρός στο κτήμα ήταν ο βασικός παράγοντας, που δεν τα κατάφερε με την μονομαχία αποχώρησης.

Αλλά μια διάκριση την πήρε, και μάλιστα μετά από ντέρμπι με την Κυριακή. Στα μάτια των τηλεθεατών αναδείχτηκε Μις καυτό Ντους.

Η Αλεξάνδρα σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε ότι αν και επιφυλακτική στην αρχή της άρεσε πολύ η εμπειρία της στην Φάρμα. Το πήγε και παρακάτω και πλέον δηλώνει έτοιμη για το survivor. Γιατί μπορεί πέρσι να είχε απορρίψει την πρόταση του Ατζούν, αλλά τώρα νοιώθει έτοιμη για μια ακόμα πρόκληση.

Εμείς απλά θα της πούμε ότι άλλο οι δοκιμασίες και η ζωή στο κτήμα, και διαφορετική ιστορία το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Θέλει πολύ προπόνηση για να αντέξεις στο νησί. Αλλά περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!

Ατζούν κλείσε την μεταγραφή τώρα. Τα τηλεθεατόπουλα θέλουν Αλεξάνδρα στο νησί.

Survivor 5 Spoiler sports365.gr

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις της αγαπημένη σας ΦΑΡΜΑ και στο Survivor

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φάρμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ