Το Survivor ξεκινάει δυναμικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες είναι πανέτοιμοι στον Άγιο Δομίνικο . Το survivor παίζει μπάλα στο γήπεδο του sports365. Ξεκίνησαν με το καλημέρα και βγαίνουν όλοι οι […]

Το Survivor ξεκινάει δυναμικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες είναι πανέτοιμοι στον Άγιο Δομίνικο .

Το survivor παίζει μπάλα στο γήπεδο του sports365.

Ξεκίνησαν με το καλημέρα και βγαίνουν όλοι οι “ειδικοί” του survivor. Μόνο που ξέχασαν να πουν πως σήμερα έχουμε δύο αγωνίσματα. Αγώνας επάθλου και ασυλίας, και στο καπάκι αποχώρηση. Ας το διαβάσουν το θέμα καλύτερα και μετά να κορδώνονται σαν λόρδοι στην λαϊκή. Το να λένε γενικά και αόριστα διάσημοι ή μαχητές δεν λέει κάτι. Ας λέεν και σε ποιο αγώνισμα κερδίζει η κάθε ομάδα. Κάθε χρόνο τα ίδια.

Μην χάσετε το βράδυ τον LIVE ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ

Πάμε στα δικά μας που είναι πολλά και ενδιαφέροντα.

Να λοιπόν που τέλειωσαν τα ψέματα και το αγαπημένο μας παιχνίδι επιβίωσης ξεκινά.

Όλοι το περιμένουν πως και πως. Είμαστε πανέτοιμοι και θα το δούμε μέχρι τέλους μαζί…Δεν θα χάσουμε τίποτα, και όλα θα τα μαθαίνετε πρώτοι εδώ.

Μαζί του και τα πιο έγκυρα Spoiler, καθημερινά εδώ.. Φυσικά και σε αυτόν το κύκλο θα έχουμε και LIVE σχολιασμό σε όλα τα αγωνίσματα.

Ξεκίνημα σήμερα με διπλό αγώνισμα για έπαθλο και ασυλία, αλλά και στο συμβούλιο μετά για την πρώτη αποχώρηση.

Αγώνισμα επάθλου

Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει θα πάρει το κατάλυμα που θα μείνουν. Πολύ δυνατό το κίνητρο με το καλημέρα στο νησί.

Οι μαχητές είχαν μια περισσότερη για ξεκούραση και προσαρμογή αφού έφτασαν πρώτοι στο νησί. Δεν ξέρουμε πόσο ρόλο μπορεί να παίξει αυτό, αλλά είναι ένα παραπάνω κλικ για τους μαχητές.

Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ ο αγώνας θα πάει στην δύναμη. Εκεί οι διάσημοι έχουν ορισμένους πολύ δυνατούς παίχτες. Φυσικά ξεχωρίζει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πάλης Γιώργος Πηλίδης. Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, που δεν μπορούμε να το προσπεράσουμε εύκολα.

Δεμένοι σε σκοινιά, παλεύουν να πιάσουν το σημαιάκι με το χρώμα της ομάδας τους.  Ένας τραυματισμός θα τους τρομάξει, και το ξεκίνημα γίνεται άγριο από την αρχή.

Πήραμε την δική μας πληροφόρηση που μας δίνει ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ οπότε δεν θέλουμε κάτι άλλο.

Σας δώσαμε πολύ νωρίς το οριστικό μας. όπως σας είχαμε δώσει και την νίκη των μαχητών.

Αγώνισμα ασυλίας

Η χαμένη ομάδα θα πάει το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού για αποχώρηση. Ναι, Καλά καλά δεν πήγαν και έχουμε αποχώρηση.

Εδώ όπως μαθαίνουμε θα έχουμε ρεβάνς από τους μαχητές και θα είναι αυτοί οι νικητές.

Οι ΜΑΧΗΤΕΣ κερδίζουν την ασυλία.

Οι Διάσημοι θα αναγκαστούν να πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αποχώρηση

Εδώ είμαστε σε άγνωστα νερά αφού ούτε κλίκες έχουμε ακόμα ούτε συμμαχίες, και οι παίχτες θα ψηφίσουν με την πρώτη εικόνα που έχουν για τους άλλους. Συνήθως ο πρώτος είναι αυτός που φαίνεται ο πιο αδύναμος παίχτης, ή κάποιος που έκανε φάουλ με το καλημέρα.

Πολύ σύντομα θα επανέλθουμε με νεότερα.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ