Το Survivor επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και βασιλιάς των ριαλιτι είναι μαζί μας ξανά.. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες ξεκίνησαν να μας χαρίζουν συναρπαστικές στιγμές από την πρεμιέρα κιόλας στον Άγιο Δομίνικο. Οι μαχητές σεμνά και ταπεινά προχωράνε… Ακόμη δεν ξεκίνησε το Survior και άρχισαν τα προβλήματα; Γκρίνιες στο twitter και όχι […]

Το Survivor επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και βασιλιάς των ριαλιτι είναι μαζί μας ξανά.. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες ξεκίνησαν να μας χαρίζουν συναρπαστικές στιγμές από την πρεμιέρα κιόλας στον Άγιο Δομίνικο.

Οι μαχητές σεμνά και ταπεινά προχωράνε…

Ακόμη δεν ξεκίνησε το Survior και άρχισαν τα προβλήματα;

Γκρίνιες στο twitter και όχι πολύ θετικά σχόλια. Νωρίς είναι αν και στους διάσημους δεν ήταν και οι καλύτερη επιλογή. Πολύ μεγάλο μέσο όρο ηλικίας. Που να αντέξουν τα παιδιά τα δύσκολα στο νησί;

Φαίνεται πως η τηλεθέαση στο κορυφαιο ριάλιτι επιβίωσης θα είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση την φετινή χρονιά. Το πρώτο ντέρμπι το έχασε από τον Σασμό.

Αλλά είδαμε από τις πρώτες κιόλας μέρες να αρχίζει τα κόλπα με το τρέιλερ. Δηλαδή τι περιμένει να κερδίσει ο Τούρκος παραγωγός βγάζοντας περίεργα τρέιλερ και κλασικά αργά.

Πέταξε μέσα και εθνικιστικά θέματα, να στρώσει το γλυκό.

Είναι κάτι που μας ξεπερνάει πραγματικά. Αν θες Κε Ατζούν να έχεις το καλύτερο ριάλιτι να συμπεριφέρεσαι στα τηλεθεατόπουλα και σαν πολύ καλός παραγωγός.

Φτηνά τρικ για να δώσεις μπουστάρισμα στο ριάλιτι από την αρχή, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το λένε και οι αριθμοί.

 Οι πιο δυνατοί και αδύναμοι παίκτες έως τώρα

Τι να περιμένουμε την Τετάρτη

Ακόμα ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα και η ίντριγκα καθημερινά θα την βλέπουμε να μεγαλώνει. Περισσότερο θα το δούμε στους διάσημους, αφού οι ήττες φέρνουν γκρίνια, αλλά σύντομα και στους μαχητές.

Καθημερινά Survivor 5 Spoiler

Τα πιο έγκυρα Spoiler, καθημερινά εδώ.. Φυσικά και σε αυτόν το κύκλο θα έχουμε και LIVE σχολιασμό σε όλα τα επεισόδια.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ