Το Σάββατο θα έχουμε επιστροφή στην αγωνιστική δράση, και πάντα μας αρέσει να σας προετοιμάζουμε και να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, για την επόμενη ημέρα.

Κλείσαμε μια απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστικά εβδομάδα, με τα Survivor Spoiler στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Με τις εντυπώσεις μοιρασμένες σε Νέους Μαχητές και Νέους Διάσημους. Tο Survivor παίζει δυνατά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Μετά την αποχώρηση της Μυριέλλας συνεχίζουμε στο παιχνίδι επιβίωσης που όσο περνάει ο καιρός το ενδιαφέρον μεγαλώνει.




Όσο πλησιάζουμε στην ένωση θα πέσουν κορμιά.

Η Πέμπτη στο χαλαρό με παιχνίδια Καραϊβικής, δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε, αφού και στην τηλεθέαση πατώνει μέχρι τώρα, και σύντομα βλέπουμε να την σταματάνε.

Top Highlights (31/03): Οι νέοι δεν είναι ωραίοι, ο Τάκης, και η Μυριέλλα κόκκινη κάρτα από τα τηλεθεατόπουλα!

Το Σάββατο θα έχουμε επιστροφή στην αγωνιστική δράση, και πάντα μας αρέσει να σας προετοιμάζουμε και να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, για την επόμενη ημέρα. Οι ομάδες έχουν δύο ημέρες ξεκούρασης στο νησί, και μπορούμε χαλαρά να δούμε τι περιμένουμε για τις επόμενες μάχες των ομάδων.

Είδαμε τους νέους παίχτες που μπήκαν πολύ διαβασμένοι μεν για να κάνουν δημόσιες σχέσεις και να χτίσουν μια καλή προσωπικότητα με το κοινό, αλλά στο αγωνιστικό που θα έπρεπε να το δείξουν δεν το έχουν καταφέρει ακόμα. Εξαιρούμε την παίχτρια των Μπλε, Στέλλα Ανδρέαδου, που όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερη.

Καθημερινά Survivor Spoiler

Οι νέες ομάδες μας έδωσαν περισσότερη ίντριγκα γιατί αγωνιστικά οι Μπλε μάλλον είναι ποιο ευνοημένοι από την μοιρασιά, και είναι ένα κλικ καλύτερη ομάδα.

Αλλά ο τραυματισμός του Άρη που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα μείνει εκτός10 ημέρες αλλά ζουν οι ισορροπίες.

Τα παλτά και οι παιχταράδες του νησιού.

Άρης, Σταυρούλα και τρίτη πλέον η Ασημίνα και ανεβαίνουν Τζο και Τάκης. Από την ανάποδη ο Ελ Προφεσόρ μια ανάσα από την Ναυσικά και έχει από κάτω τους δύο νέους, που όπως φαίνεται δεν το έχουν.

Survivor 5 Spoiler (4)

Η μάχη της ασυλίας

Η ουσία για τις ομάδες δεν είναι φυσικά μόνο το έπαθλο φαγητού, αλλά οι ασυλίες.  Ίσως περισσότερο οι ασυλίες, αφού εκεί παίζεται η παραμονή τους. Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.

Όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα, πριν ξεκινήσει αγωνιστικά, σας δίνουμε την εκτίμηση μας για τις ασυλίες.

Καμία ομάδα δεν θα ήθελε αυτήν την στιγμή να χάσει παίχτη. Οι κόκκινοι έχασαν παίχτη την Τετάρτη, και μάλιστα για 2η συνεχόμενη φορά.

Αλλά η Μυριέλλα αγωνιστικά θα βοηθήσει αρκετά τις γυναίκες των Κόκκινων.

Από την άλλη πλευρά τεράστια η απουσία του Άρη.

Πάμε σε μια εβδομάδα με τους Νέους Διάσημους να φαίνεται ότι θα έχουν το πάνω χέρι αγωνιστικά. Αρκεί φυσικά να βγει και στους στίβους μάχης.

Τρίτη αποχώρηση σερί δεν βλέπουμε για τους Κόκκινους.

Στην μάχη της ασυλίας δίνουμε ξεκάθαρο φαβορί την Κόκκινη ομάδα και θα κερδίσει τουλάχιστον μια ασυλία.




Υποψήφιοι προς αποχώρηση

Από τους Μπλε που από εκεί περιμένουμε να δούμε τη επόμενη αποχώρηση, κοιτάμε ξεκάθαρα τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο ποιο αδύναμος αγωνιστικά παίχτης, και με αρκετές αντιπάθειες στην ομάδα. Πολύ νέος στο νησί και δύσκολο να τον κρατήσει ο κόσμος. Η περίπτωση της Τζο ήταν τελείως διαφορετική. Μέρα με την νύχτα.

Από την Κόκκινη ομάδα αν κληθεί να ψηφίσει υποψήφιο τότε επίσης ξεκάθαρα κοιτάμε τον Νίκο που έχει σοβαρές και μεγάλες αντιπάθειες με Στάθη και Κατσαούνη. Αγωνιστικά επίσης δεν βγάζει μάτια.




Φυσικά στον Άγιο Δομίνικο από το πουθενά μπορεί να σκάσει ένας περίεργος τσακωμός και να αλλάξει τα δεδομένα. Αλλά όπως είναι τώρα η κατάσταση εκεί θα πάνε τα κουκιά στις επόμενες ψηφοφορίες. Αρκεί να μην κερδίσουν την ατομική ασυλία.

Ποιος είναι το φαβορί για να αποχωρήσει;

Αν τώρα θέλουμε να δούμε ποιος είναι το φαβορί για την επόμενη αποχώρηση, και παιζόταν στο στοίχημα, θα ρίχναμε λίγα ψιλά στον Εμμανουήλ.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους αγαπημένους μας δικαστές του Twitter.

Ποια twitt ξεχωρίζουν;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ