Οι ομάδες έχουν δύο ημέρες ξεκούρασης στο νησί, και μπορούμε χαλαρά να δούμε τι περιμένουμε για τις επόμενες μάχες των ομάδων.

Κλείσαμε μια απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστικά εβδομάδα 24/03 με τα Survivor Spoiler στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με τις εντυπώσεις μοιρασμένες σε Νέους Μαχητές και Νέους Διάσημους. Tο Survivor παίζει δυνατά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Μετά την αποχώρηση της Τετάρτης συνεχίζουμε στο παιχνίδι επιβίωσης που όσο περνάει ο καιρός το ενδιαφέρον μεγαλώνει.

Η Πέμπτη στο χαλαρό με παιχνίδια Καραϊβικής, δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε, αφού και στην τηλεθέαση πατώνει μέχρι τώρα, και σύντομα βλέπουμε να την σταματάνε.

Το Σάββατο θα έχουμε επιστροφή στην αγωνιστική δράση, και πάντα μας αρέσει να σας προετοιμάζουμε και να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, για την επόμενη ημέρα. Οι ομάδες έχουν δύο ημέρες ξεκούρασης στο νησί, και μπορούμε χαλαρά να δούμε τι περιμένουμε για τις επόμενες μάχες των ομάδων.

Θα δούμε και νέους παίχτες. Σίγουρα 2 αλλά δεν θα σταματήσει εκεί η παραγωγή. Αρχικά ένας άντρας και μια γυναίκα από ένας σε κάθε ομάδα, και ετοιμάζονται ακόμα δύο. Θα το κρατήσει αρκετά και το φετινό survivor ο Ατζούν. Σύντομα θα σας ανεβάσουμε αναλυτικό άρθρο.

Καθημερινά Survivor Spoiler

Οι νέες ομάδες μας έδωσαν περισσότερη ίντριγκα γιατί αγωνιστικά οι Μπλε μάλλον είναι ποιο ευνοημένοι από την μοιρασιά, και είναι ένα κλικ καλύτερη ομάδα.

Σας είχαμε γράψει πολύ πρόσφατα και το είδατε να συμβαίνει ότι ο χαρακτήρας του Τάκη έχει φτάσει στα όρια τους αρκετούς παίχτες, και τον έχουν στοχοποιήσει για να τον διώξουν από το νησί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σίγουρα θα τον ξαναδούμε πολύ σύντομα και δεν νομίζουμε ότι η παραγωγή θα συνεχίσει να τον κρατάει μέσα και να γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την ψηφοφορία του κοινού.

Ανεβάσαμε ένα μεγάλο POLL για να δούμε όλοι ποιος είναι ο ποιο αντιπαθητικός παίχτης στο νησί. Να το δουν και στην παραγωγή μήπως καταλάβουν τι θέλει ο κόσμος.

Μπες εδώ και ψήφισε.

Τα παλτά και οι παιχταράδες του νησιού.

Άρης, Ασημίνα και από κοντά Σταυρούλα και Στάθης. Από την ανάποδη ο Ελ Προφεσόρ και οι κολλητές Μυριέλλα και Ναυσικά.

Survivor 5 Spoiler

Η μάχη της ασυλίας

Η ουσία για τις ομάδες δεν είναι φυσικά μόνο το έπαθλο φαγητού, αλλά οι ασυλίες.  Ίσως περισσότερο οι ασυλίες, αφού εκεί παίζεται η παραμονή τους. Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.

Όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα, πριν ξεκινήσει αγωνιστικά, σας δίνουμε την εκτίμηση μας για τις ασυλίες.

Καμία ομάδα δεν θα ήθελε αυτήν την στιγμή να χάσει παίχτη. ΟΙ κόκκινοι έχασαν παίχτη την Τετάρτη, και η πλάκα είναι ότι ο Αντρέας ήταν πρώτος στην ψηφοφορία.

Επειδή το σχέδιο Άρη – Σπύρου τρέχει η Κόκκινη ομάδα θα κερδίσει τουλάχιστον μια ασυλία. Μην το τραβήξουν και δούμε να είναι μπλε ο τάκος.

Μην ξεχνάμε ότι και στους Κόκκινους Λάμπρος, Ναυσικά και Μυριέλλα είναι κοντά με τον Άρη για τον σκοπό αυτό. Πόσο δύσκολο δηλαδή είναι για τους Μπλε να χάσουν μία ή και τις δύο ασυλίες.

Αυτούς που βλέπουμε φαβορί από τις δύο ομάδες για τάκο, αν η ομάδα τους χάσει έστω και μία ασυλία, από τους Νέους Μαχητές ο Τάκης που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει,  με διαφορά έχει κλείσει μια θέση, και από συνήθεια, γιατί έχει και ένα ρεκόρ να σπάσει ο Μαρτίκας για 7η φορά.

Τώρα από τους Νέους Διάσημος η Μυριέλλα έχει ξανά το προβάδισμα και μετά κοιτάμε την Ναυσικά που πολύ δύσκολα να την γλυτώσει αυτή την φορά. Ποιον παίχτη θα τολμήσουν να βγάλουν όταν η Ναυσικά είναι μακράν η ποιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας.

Φυσικά στον Άγιο Δομίνικο από το πουθενά μπορεί να σκάσει ένας περίεργος τσακωμός και να αλλάξει τα δεδομένα. Αλλά όπως είναι τώρα η κατάσταση εκεί θα πάνε τα κουκιά στις επόμενες ψηφοφορίες. Αρκεί να μην κερδίσουν την ατομική ασυλία.

Ποιος είναι το φαβορί για να αποχωρήσει;

Αν τώρα θέλουμε να δούμε ποιος είναι το φαβορί για την επόμενη αποχώρηση, δεν θα σας κάνουμε σοφότερους αν σας πούμε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους αγαπημένους μας δικαστές του Twitter.

Ποια twitt ξεχωρίζουν;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ