Πιο συγκεκριμένα είναι γνωστό πώς η συμμετοχή κάποιου ή κάποιας σε ένα ριάλιτι επιβίωσης ειδικά όταν αυτό κρίνεται πετυχημένο σε αποδόσεις και τηλεθέαση… δημιουργεί μια υπεραξία για το μέλλον.

Survivor 5 Spoiler (18/06): Το Survivor συνεχίζει δυνατά και επιστροφή στην δράση την Κυριακή 19/06 στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Τελικά ανατροπή, και δεν θα έχουμε νέους αρχηγούς και νέες ομάδες, αλλά  θα γυρίσει σε ατομικό και στα έπαθλα. Το Γαλάτσι αρχίζει να φαίνεται

Αλλά μια συγκλονιστική είδηση που θα κάνει μεγάλη αίσθηση σας περιμένει παρακάτω. Έτοιμοι;

Ο Τάλα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη – Πολύ αποκαλυπτικός για όλους!

Ο Μαρτίκας διδάσκει μαθήματα παραμονής στο Survivor! Νέος ρέκορντμαν και πάει φουλ για πεντάδα!

Survivor 5 Spoiler (19/06): Τούμπα όλα – Το παιχνίδι γύρισε σε ατομικό! Ποιος είναι ο νικητής!

Το Survivor συνεχίζει να είναι ο Βασιλιάς των ριάλιτι, και το βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το αγαπημένο σας survivor Spoiler σας περιμένει.

Ποιος παίχτης του survivor το γύρισε σε βίζιτες για μεγάλες κυρίες;

Είναι ο ίδιος τύπος που έχει σήμερα αλλάξει εντελώς προφίλ… αλλά και δουλειά. Δε γράφω άλλα… θα καρφωθώ…Όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!

Πιο συγκεκριμένα είναι γνωστό πώς η συμμετοχή κάποιου ή κάποιας σε ένα ριάλιτι επιβίωσης ειδικά όταν αυτό κρίνεται πετυχημένο σε αποδόσεις και τηλεθέαση… δημιουργεί μια υπεραξία για το μέλλον.

Άλλοι το εκμεταλλεύονται για τις δουλειές τους, άλλοι για ν΄αλλάξουν δουλειές… και άλλοι για να μπούν στο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου έναντι πολύ μεγάλης ωστόσο αμοιβής.

Είναι κι αυτό μια κατηγορία βίζιτας… αλλά απο το πάνω ράφι και με βασική προϋπόθεση την εχεμύθεια. Έλα όμως που τίποτε δε μένει κρυφό.

Κι αυτό διότι η γριά με την καλή έννοια ενώ πλήρωσε… και έβγαλε γούστα για ένα μεγάλο διάστημα… ήθελε κι άλλο η αχόρταγη και ο “καβαλάρης” της… το αρνήθηκε. Και κάπως έτσι σε ένα teatime όλα βγήκαν στη φόρα.

Η τύπισσα πλήρωσε 1200 λίρες κοντά 2000 ευρώ δηλαδή καθημερινά για να τον έχει τον επιβήτορα σε σουϊτα στο Λονδίνο… και να την ικανοποιεί όποτε εκείνη το επιθυμούσε. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά στην ίδια σουϊτα και με τα μεροκάματα που του έδινε… για να “μπαίνει” στα απόκρυφά της, ο τύπος καλούσε ότι σε εγχώριο τσόλι κυκλοφορούσε και κυκλοφορεί προκειμένου να ικανοποιήσει τα “θέλω” του. (Από το nassosblog)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ