Την Κυριακή μετά την κρεπάλη του Σαββάτου η ομάδα των κόκκινων θα μετακομίσει την μπλε παραλία και θα ξεκινήσει η συνύπαρξη των ομάδων.

Κλείσαμε αγωνιστικά μια ακόμα εβδομάδα 14/04, και το Σάββατο δεν θα έχουμε επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Γιατί; Μα είναι το πάρτι της ένωσης. ούτε αγώνες, ούτε χαμένοι, ούτε αποχωρήσεις.

Μια ξεχωριστή και μοναδική ημέρα που θα είναι όλοι κερδισμένοι. Πολύ φαγητό, χορός και φυσικά ο παραδοσιακός διαγωνισμός τραγουδιού.

Ας θυμηθούμε το περσινό πάρτι ένωσης

Την Κυριακή μετά την κρεπάλη του Σαββάτου η ομάδα των κόκκινων θα μετακομίσει την μπλε παραλία και θα ξεκινήσει η συνύπαρξη των ομάδων.

Γνωστή η παραλία και τα κατατόπια της για αρκετούς παίχτες των κόκκινων, οπότε θα είναι εύκολη η προσαρμογή τους.

Σας δώσαμε τι περιμένουμε. Ποιες θα είναι οι δύο ισχυρές κλίκες μετά την ένωση.

Η εβδομάδα που κλείσαμε βρήκε νικητές τους Μπλε που τρέχουν σερί τριών νικών. Απολαύσαν ένα πολύ πλούσιο έπαθλο φαγητού με άρωμα Πάσχα.

Δείτε εδώ όλα όσα ενδιαφέροντα είχαμε την Τετάρτη.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα θα σας βάλουμε στο κλίμα για τις επόμενες μάχες τους. Ειδικά για τις ασυλίες.

Η Μάχη της ασυλίας θα κρίνει πολλά. Άλλωστε εκεί είναι το ζουμί και για τις δύο ομάδες.. Που θα πάνε οι δύο ασυλίες; Ποιοι παίρνουν σειρά για τον τάκο;Tο Survivor παίζει δυνατά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Την Κυριακή ξεκινάει μια νέα αγωνιστική εβδομάδα, και πέφτουν κατευθείαν στα βαθιά με την μάχη της 1ης ασυλίας.

Πάμε να δούμε την κατάσταση των ομάδων, την μάχη για τις ασυλίες και τους επόμενους πελάτες στο καφέ τάκος.

Είδαμε μια περίεργη αποχώρηση. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε πείσμα των περισσοτέρων έμεινε για δεύτερη φορά ζωντανός στην μάχη του τάκου. Την νύφη την πλήρωσε ο Νίκος Αντωνόπουλος που αποδείχθηκε πολύ αδύναμος κρίκος. Διαβάστε εδώ περισσότερα.




Κλείσαμε μια απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστικά εβδομάδα, με τα Survivor Spoiler στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Με τις εντυπώσεις να πηγαίνουν περισσότερο στους Νέους Μαχητές με τις τρεις τελευταίες συνεχόμενες νίκες τους.

Μας αρέσει να σας προετοιμάζουμε και να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, για την επόμενη ημέρα.

Στην προηγούμενη εκτίμηση μας για τις ασυλίες και την αποχώρηση σας είχαμε δώσει.

Μία κερδισμένη ασυλία για τους Κόκκινους.

Η μάχη της ασυλίας

Μεγάλη πληγή οι αποχωρήσεις για την Κόκκινη ομάδα, που στις τελευταίες πέντε οι 4 από αυτές είχαν κόκκινο χρώμα.

Όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα, πριν ξεκινήσει αγωνιστικά, σας δίνουμε την εκτίμηση μας για τις ασυλίες.

Η καλή ψυχολογία, το σερί νικών που τρέχουν και η επιστροφή του Άρη Σοιλέδη μας φέρνουν τους Μπλε σε καλή κατάσταση. Ο τραυματισμός που είχε η Μαίη δεν είναι σοβαρός και θα αγωνιστεί κανονικά. Έχουν φυσικά μια μεγάλη τρύπα με την παραμονή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Για παιχνίδια Καραϊβικής μπορεί να φέρει πόντο, αλλά στους στίβους μάχης θα χρειαστεί να περιμένουμε 5 – 10 ημέρες για να δούμε τον επόμενο.

Στους Κόκκινους οι τελευταίες αποχωρήσεις δυνάμωσαν πολύ το γυναικείο τους κομμάτι, και στους άντρες μετά την αποχώρηση του Νίκου περιμένουμε να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο.

Αν λύσουν και το θέμα με τα μπαράζ. όποτε πάνε σε μπαράζ ακόμα και να προηγούνται με 2-0 τελικά πάντα χάνουν με 3-2. Κάτι που το ε΄χει εντοπίσει η Ασημίνα και περιμένουμε να βρουν την λύση. Ψυχολογία και καλύτερα ματσαρίσματα.

Μεγαλώνει μέρα με την μέρα το πρόβλημα μεταξύ Ασημίνας και Ναυσικάς.




Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε μεγάλο ανταγωνισμό και περισσότερο μοιρασμένες οι νίκες. Δύσκολο να ξεχωρίσει μια ομάδα έτσι όπως θα παρουσιαστούν οι ομάδες.

Μεταξύ μας οι μαχητές θα ήθελαν μια χαμένη ασυλία. Έχουν την εκκρεμότητα με τον Εμμανουήλ, λέμε εμείς τώρα.

Οι κόκκινοι από την πλευρά τους δεν θέλουν να σκεφτούν ότι θα χάσουν ξανά δικό τους παίχτη.

Μια ασυλία τουλάχιστον θα την κερδίσουν οι Νέοι Διάσημοι.

Τώρα τι θα γίνει ακριβώς στην 1η και την 2η ασυλία θα σας το πούμε την κατάλληλη στιγμή.




Υποψήφιοι προς αποχώρηση

Από τους Μπλε περιμένουμε να δούμε τη επόμενη αποχώρηση, και φυσικά κοιτάμε ξεκάθαρα τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο ποιο αδύναμος αγωνιστικά παίχτης, και με αρκετές αντιπάθειες στην ομάδα. Αν χάσουν και δεύτερη ασυλία οι Μπλε περιμένουμε να δούμε μεγάλα ονόματα μαζί με τον Εμμανουήλ στον τάκο.

Από την Κόκκινη ομάδα αν κληθεί να ψηφίσει υποψήφιο τότε επίσης ξεκάθαρα κοιτάμε τον Νίκο Γιάννη που ναι μεν έχει ανέβει αγωνιστικά και είναι συμπαθείς στους περισσότερους, αλλά είναι ο νεότερος και δεν έχει προλάβει ακόμα να δικτυωθεί καλά.

Τι λένε οι αγαπημένοι δικαστές στο Twitter;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ