Ησυχία δεν έχουν ο Ατζούν Ιλιτζαλί και οι συνεργάτες του. Δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Μετά τον Γιάννη από τους διάσημους, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη βγαίνει εκτός παιχνιδιού για ιατρικούς λόγους. Βγήκε από την πλευρά των γιατρών η γνωμάτευση και δεν της δίνουν το οκ για να συνεχίσει να […]

Ησυχία δεν έχουν ο Ατζούν Ιλιτζαλί και οι συνεργάτες του. Δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Μετά τον Γιάννη από τους διάσημους, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη βγαίνει εκτός παιχνιδιού για ιατρικούς λόγους.

Βγήκε από την πλευρά των γιατρών η γνωμάτευση και δεν της δίνουν το οκ για να συνεχίσει να αγωνίζεται. Με σύμφωνη γνώμη και της ίδιας της παίχτριας αποχωρεί οικειοθελώς και επιστρέφει Ελλάδα άμεσα.

Αλλά δεν θα μείνουν έτσι οι μαχητές. Θα υπάρξει άμεση αντικατάσταση. Και όχι ότι και ότι.

Αλλά μια σούπερ παίχτρια θα μπει στην ομάδα τους. Μιλάμε για την Κάτια Ταραμπάνκο που έχει ήδη υπογράψει με την εταιρεία παραγωγής, και θα την δούμε μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να μπαίνει δυναμικά στα αγωνίσματα.

Σας είχαμε δώσει εδώ τους νέους παίχτες και πως θα μοιραστούν.

Σοιλέδης και Γρηγοράσκου στους διάσημους.

Ταραμπάνκο και Αρσενίου στους μαχητές

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ