Αλλά το Survivor συνεχίζεται και μαζί του ανεβαίνει και το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό των παικτών που παραμένουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Μια νέα εβδομάδα μπροστά μας και το Σάββατο 09/04 έχουμε επιστροφή στην αγωνιστική δράση.  Ξεκίνημα με το έπαθλο φαγητού και σας έχουμε την οριστική μας εκτίμηση, αλλά και μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που θα κερδίσει την 1η ασυλία.

Tο Survivor παίζει δυνατά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Ανατρεπτικό έκτακτο συμβούλιο από τον Ατζούν – Το καλό και το άσχημο νέο!

Την Τετάρτη είδαμε μια ακόμα αποχώρηση. Μια ακόμα έκπληξη, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αποχωρεί από το παιχνίδι επιβίωσης.

Η Ευρυδίκη μίλησε για πρώτη φορά και δίκασε – Τι αποκάλυψε;

Μετά το κακό σερί για τους διάσημους στις αποχωρήσεις, με τρεις συνεχόμενες, σειρά πήραν οι Μπλε.

Όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα, πριν ξεκινήσει αγωνιστικά, σας δίνουμε την εκτίμηση μας για τις ασυλίες, και τους επόμενους υποψήφιους.

Αλλά το Survivor συνεχίζεται και μαζί του ανεβαίνει και το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό των παικτών που παραμένουν στο παιχνίδι επιβίωσης. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης είναι ο Άρης Σοϊλέδης που έχει συγκεντρώσει 80.000 ευρώ.

Από κάτω του στη λίστα θα βρούμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που ναι μεν αποχώρησε πριν λίγες μέρες από το Survivor αλλά πήρε μαζί της και 49.000 ευρώ. Το ίδιο ποσό έχει μαζέψει και ο Απόστολος Ρουβάς, που θα αυξηθεί κι άλλο αφού ο μάγειρας συνεχίζει να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

39.200 ευρώ έχει βάλει στην τσέπη της η Βρισηίδα Ανδριώτου και 35.000 ευρώ έχουν προστεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Όπως σας έχουμε πληροφορήσει οι Μαχητές αμείβονται με 1.000 τη βδομάδα. Οπότε, σύμφωνα με ένα πρόχειρο υπολογισμό οι Ασημίνα Χατζηανδρέου, Γιώργος Κατσαούνης, Σπύρος Μάρτικας, και Σοφιάννα Αβραμάκη είναι πλουσιότεροι κατά 14.000 ευρώ αφού είναι από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Τώρα, όσο για τους παίκτες που μπήκαν πριν λίγες εβδομάδες στο Survivor, ο Στάθης Σχίζας έχει ήδη βάλει στην άκρη 12.500, ο Τάσος Καραγκούνιας έχει συγκεντρώσει 8.000 ευρώ και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που έχει δυο βδομάδες στο εξωτικό νησί έχει μαζέψει 2.000 ευρώ!

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού – Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ