Σας έχουμε καυτά νέα. Οι κακές γλώσσες που γνωρίζουν καλά τι γίνεται με την σχέση των δύο αδελφών λένε ότι είναι στην χειρότερη τους φάση.

Κλείσαμε αγωνιστικά μια ακόμα εβδομάδα 08/04, και το Σάββατο 09/04 έχουμε επιστροφή στην αγωνιστική δράση.  Μπροστά μας ξεκινάει μια νέα αγωνιστική εβδομάδα και το έπαθλο φαγητού περιμένει μια ομάδα. Tο Survivor παίζει δυνατά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Την Τετάρτη είδαμε μια ακόμα αποχώρηση. Μια ακόμα έκπληξη, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αποχωρεί από το παιχνίδι επιβίωσης.

Το Σάββατο ξεκινάει μια νέα αγωνιστική εβδομάδα, και θα δούμε ποια ομάδα θα ξεκινήσει με γεμάτο στομάχι.

Σας έχουμε δώσει πρώτοι εδώ την εκτίμηση  μας για την νικήτρια ομάδα στο έπαθλο φαγητού.

Μετά το κακό σερί για τους διάσημους στις αποχωρήσεις, με τρεις συνεχόμενες, σειρά πήραν οι Μπλε.

Όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα, πριν ξεκινήσει αγωνιστικά, σας δίνουμε την εκτίμηση μας για τις ασυλίες, και τους επόμενους υποψήφιους.

Αλλά τα νέα είναι και εκτός του νησιού, και μάλιστα καυτά.

Τι συμβαίνει με τον Σάκη και τον Απόστολο Ρουβά;

Σας έχουμε καυτά νέα. Οι κακέ3 γλώσσες που γνωρίζουν καλά τι γίνεται με την σχέση των δύο αδελφών λένε ότι είναι στην χειρότερη τους φάση.

Αρχικά μα πούμε ότι ο Σάκης ήταν αντίθετος με την συμμετοχή του Απόστολου στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά η μεγάλη επιμονή του Απόστολου ήταν τέτοια που οι αντιρρήσεις του Σάκη πήγαν στην άκρη. Αν και ο Σάκης με τον σύζυγο του τον στήριξαν πολύ ζεστά από την πρώτη ημέρα.

Ο τραγουδιστής είναι αντίθετος με την συμπεριφορά του Απόστολου στο νησί, ειδικά μετά τον πρώτο μήνα. Πιστεύει ότι το το έχει παρακάνει σε κάποια ζητήματα και το αποτελεσμα είναι ότι έρχεται σε αρκετά δύσκολη θέση.

Επίσης έχει αρχίσει να ενοχλείτε αρκετά όταν αρκετοί τον ρωτούν συνέχεια για τον αδελφό του για την παρουσία του στο νησί.

Εξαιτίας αυτού ο Σάκης δεν θέλει να αναφέρεται καθόλου στο survivor και είναι κάτι που το έχει ζητήσει και από τους δημοσιογράφους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σάκης δεν αισθάνεται καθόλου καλά και λέτε να έχουμε οικογενειακό εμφύλιο μόλις επιστρέψει ο Απόστολος, και μάθει ότι ο αδερφός του σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τηρούσε ουδέτερη στάση;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ