Όμορφοι, άσχημοι, καλοί, κακοί, ηθικοί, ανήθικοι, φωνακλάδες, σιγανοπαπαδιές, ιντριγκαδόροι. Από όλους έχει το παιχνίδι επιβίωσης.

Κλείσαμε μια απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστικά εβδομάδα 24/03 με τα Survivor Spoiler στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με τις εντυπώσεις μοιρασμένες σε Νέους Μαχητές και Νέους Διάσημους. Tο Survivor παίζει δυνατά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Μετά την αποχώρηση της Τετάρτης συνεχίζουμε στο παιχνίδι επιβίωσης που όσο περνάει ο καιρός το ενδιαφέρον μεγαλώνει.

Η Πέμπτη στο χαλαρό με παιχνίδια Καραϊβικής, δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε, αφού και στην τηλεθέαση πατώνει μέχρι τώρα, και σύντομα βλέπουμε να την σταματάνε.

Το Σάββατο θα έχουμε επιστροφή στην αγωνιστική δράση, και θα δούμε νέους παίχτες. Σίγουρα 2 αλλά δεν θα σταματήσει εκεί η παραγωγή. Αρχικά ένας άντρας και μια γυναίκα από ένας σε κάθε ομάδα, και ετοιμάζονται ακόμα δύο. Θα το κρατήσει αρκετά και το φετινό survivor ο Ατζούν. Σύντομα θα σας ανεβάσουμε αναλυτικό άρθρο.

Καθημερινά Survivor Spoiler

Μετά από 90 ημέρες όλοι μας έχουμε μια καθαρή εικόνα για τους παίχτες που συνεχίζουν στο Survivor.

Όμορφοι, άσχημοι, καλοί, κακοί, ηθικοί, ανήθικοι, φωνακλάδες, σιγανοπαπαδιές, ιντριγκαδόροι. Από όλους έχει το παιχνίδι επιβίωσης.

Πολλές φορές έχουμε δει ότι άλλη εικόνα έχουν οι φίλοι του παιχνιδιού επιβίωσης, και άλλη εικόνα μας δείχνουν τα αποτελέσματα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας.

Ήρθε η ώρα να μάθουμε όλοι μας πόσο μετράει ο κάθε παίχτης στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού. Ποιοι είναι οι ποιο αντιπαθητικοί παίχτες που το κοινό τους έχει στην Black List.

Τα τηλεθεατόπουλα είναι ο πάντα ή μάλλον καλύτερα θα έπρεπε να είναι πάντα ο τελικός κριτής.

Ανοίγουμε μια ψηφοφορία για όλους σας έτσι ώστε να μάθουμε ποιος είναι ο παίχτης που δεν θέλουν να βλέπουν μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης. Ποιος είναι αυτός που τους κάνει τα νεύρα τσατάλια και δεν τον αντέχουν.

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά POLL άνοιξε και σε περιμένει.

Μπες και ψήφισε ποιος κατά την γνώμη σου είναι ο ποιο ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ παίχτης στον Άγιο Δομίνικο.

Ποιος είναι ο παίχτης που δεν αντέχεις να βλέπεις.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ