Νέες ρουκέτες από τον Μαρτίκα εναντίον του Άρη, και του Στάθη εναντίον της Αντώνα.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

O Άρης προσπαθεί να δείξει ότι ναι μεν αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας δε, αλλά…και η Αντώνα να απολογείτε για την “συμπεριφορά” της στον μεγάλο τελικό, αλλά και το διάστημα που ο Άρης ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Συνεντεύξεις από τους παίχτες και δηλώσεις πολλες και ορισμένοι πλέον απασφάλισαν. Ακόμα πουλάνε οι δηλώσεις, τα κανάλια κάνουν κρα για να πάρουν κάτι αποκλειστικό από τους παίχτες, και ουσιαστικά ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Βλέπετε το καλοκαίρι δεν εχει και πολλά θέματα…

Νέες ρουκέτες από τον Μαρτίκα εναντίον του Άρη, και του Στάθη εναντίον της Αντώνα.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στο περιοδικό Hello:

Η επικριτική του αναφορά στον Άρη.

Είχες κόντρα με τον Άρη Σοϊλέδη. Τι προσωπικότητα είναι, όσο τον έζησες;

Ο Άρης προσπαθεί πάντα να σου χρεώνει γεγονότα. Έχει εκφραστεί πολλές φορές με τρόπο που δεν άρεσε. Όταν ερχόταν αντιμέτωπος με κάποιον, επιδίωκε να του προσάψει κάτι χωρίς να έχει κάπου να το στηρίξει, απλά και μόνο για να δημιουργήσει την κόντρα που ήθελε.

Έχεις αποκαλύψει ότι σας είχε πει πως αν κέρδιζε το έπαθλο, θα μετακόμιζε σε βίλα στη Γλυφάδα. Γιατί αποφάσισες να το δημοσιοποιήσεις;

Έλεγε σε όλα τα παιδιά το ποσό που λάμβανε την ημέρα και πόσα λεφτά είχε μαζέψει. Ισχυριζόταν ότι με τα λεφτά που θα κέρδιζε θα νοίκιαζε μια βίλα στη Γλυφάδα και θα έκανε μεγάλη ζωή και ένα γάμο-υπερπαραγωγή, μας περιέγραφε τι είχε σκεφτεί. Το είπα δημόσια γιατί δεν μπορείς να γίνεσαι προκλητικός απέναντι στους συμπαίκτες σου.

Στάθης εναντίον Μαρίας Αντώνα

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Νιόβη Καραπιπέρη:

Όλοι σχολίασαν την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά όταν έγινε η ανακοίνωση του νικητή. Την είδατε;

Ναι, και δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος δόλος από πλευράς της. Ο άνθρωπός της ήταν εκεί και πέρασε ότι πέρασαν ψυχολογικά όλοι όσοι είχαν κάποιον δικό τους μέσα στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκε και νομίζω πως η έκφραση αυτή ήταν της στεναχώριας της. Δεν υπήρχε κάποια κακία από τη Μαρία. Ίσα ίσα, ήρθε και μου έδωσε συγχαρητήρια στο τέλος.

Σε σχέση με το πλάνο που κατέγραψε την Μαρία Αντωνά και την αντίδρασή της, μετά την ανακοίνωση του νικητή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι πως είναι και αυτό από την παραγωγή κάπως, ίσως, λάθος. Τη στιγμή που βλέπεις τον νικητή ίσως είναι λάθος εκείνη την ώρα».

«Ήταν λογικό η κοπέλα να αντιδράσει κάπως έτσι. Βέβαια ήταν πιο extreme αυτό το βλέμμα από αυτό που περιμέναμε. Η Μαρία Αντωνά μου έβγαλε θυμό στο βλέμμα της, όχι απογοήτευση και στενοχώρια. Μετά ήταν ήρεμη, δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε. Και εγώ στη θέση της μπορεί να ήθελα να απομονωθώ»

Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός όλα αυτά θα μπουν στην άκρη, και τελικά θα θυμούνται και θα θυμόμαστε τις πολλες καλές στιγμές του παιχνιδιού επιβίωσης.

Ειδικά μόλις πλησιάζουμε στο επόμενο, όλα αυτά θα γίνουν για τα καλά παρελθόν. Μέχρι τότε, όλο και κάποια σπόντα ή καμία ταβανόπροκα θα κάνει την εμφάνιση της.

Σπύρος Μαρτίκας: Το πανάκριβο δώρο που έκανε στην Βρισηίδα

Το μοντέλο και ο φαρμακοποιός είναι και επίσημα ζευγάρι μετά το τέλος του Survivor 5, και ο Σπύρος την κακομαθαίνει. όπως είπε και η Βρισηίδα κάθε ήμερα της έχει και το δωράκι της. Χρήμα ο Μαρτίκας και ας λέει ότι είμαι” ένας φτωχός και τίμιος φαρμακοποιός”.

Συγκεκριμένα της αγόρασε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, γνωστού οίκου μόδας, και σίγουρα δεν είναι της φτήνιας…

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ