Είχε πει ο Βαλάντης σε μια συνέντευξη του ότι την είδε γυμνή, αλλά για να υπάρχουν ισορροπίες φρόντισε η Ευρυδίκη να την δουν γυμνή και οι υπόλοιποι.

Το Survivor είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. αλλά η αλήθεια είναι ότι μας χάρισε και αρκετές πικάντικες στιγμές. Μια από τις παίχτριες που σκανδάλισε τα τηλεθεατόπουλα ήταν και η Ευρυδίκη.

Είχε πει ο Βαλάντης σε μια συνέντευξη του ότι την είδε γυμνή, αλλά για να υπάρχουν ισορροπίες φρόντισε η Ευρυδίκη να την δουν γυμνή και οι υπόλοιποι.

Φρόντισε λοιπόν η πρώην παίχτρια του Survivor να παρουσιαστεί γυμνή στην πισίνα της.

Η Ευρυδίκη και τα λουλούδια της.

survivor

Ο “εκρηκτικός” Βαλάντης και η αποκάλυψη για το συμβάν με την Ευρυδίκη που προκάλεσε τριγμούς τη σχέση τους. Το παρασκήνιο της “στημένης” σχέσης.




Αλλά και εντυπωσιακές βουτιές.




Κατά την διάρκεια του μεγάλου τελικού ζήσαμε πολλες όμορφες στιγμές, αλλά μια από αυτές ήταν όταν σηκώθηκαν και χόρεψαν Ευρυδίκη και Βρισηίδα.

Πιο συγκεκριμένα όταν ο Αρσενίου σηκώθηκε και τραγούδησε μερικές επιτυχίες του, μετά από λίγο σηκώθηκαν και χόρεψαν ένα πολύ ιδιαίτερο τσιφτετέλι Ευρυδίκη και Βρισηίδα. Τους άφησαν όλους με ανοιχτό το στόμα.

Βρισηίδα και Ευρυδίκη σε ένα τσιφτετέλι αντάξιο τελικού Survivor




Για το τέλος η λεζάντα της Ευρυδίκης στην ανάρτηση της τα εξηγεί όλα.

survivor

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ