Ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τους followers του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να του κάνουν ερωτήσεις για πράγματα που θα ήθελαν να μάθουν από την εμπειρία του στο Survivor.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. O Άρης με την αγαπημένη του Μαρία Αντώνα και ετοιμάζουν τον γάμο τους για τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες του, καθώς θα ανέβουν τα σκαλιά σε λίγο καιρό. Η ζωή προχωράει και σιγά σιγά και ο Άρης με την σύντροφο του Μαρία Αντώνα μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς, και ετοιμάζει τα επόμενα βήματα του.

Ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τους followers του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να του κάνουν ερωτήσεις για πράγματα που θα ήθελαν να μάθουν από την εμπειρία του στο Survivor.

Πως νιώθεις που σε αγαπά και σε θαυμάζει τόσο πολύ ο κόσμος; 

Είναι πολύ συγκινητικό να σε αγαπά κόσμος που δεν γνωρίζεις καν προσωπικά, να σε σταματάνε μικρά παιδιά και μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία μιλώντας σου και βλέποντας σε εσένα τον «γιο» τους… Έχω πάρει απίστευτη αγάπη που δεν μπορώ να περιγράψω το πως νιώθω! Σας ευχαριστώ τόσο αληθινά πολύ.

survivor 5 spoiler

Σχολίασε αυτά που λέγανε για εσένα μέσα στο παιχνίδι οι συμπαίκτες σου.

Πίστεψέ με αν τα ήξερα, θα ήταν πολύ διαφορετική η συμπεριφορά μου απέναντί τους. Απλά τίποτα δεν λέγονταν μπροστά μου. Όλα από πίσω από την πλάτη μου.

survivor 5 spoiler

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ