Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντώνα μετά την καλοκαιρινή απόδραση στη Σκόπελο, έβαλαν μπροστά τις ετοιμασίες για τον γάμο τους.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. O Άρης προσπαθεί να δείξει ότι ναι μεν αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας δε, αλλά… Η ζωή προχωράει και σιγά σιγά με την σύντροφο του Μαρία Αντώνα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, και ετοιμάζει τα επόμενα βήματα του.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντώνα μετά την καλοκαιρινή απόδραση στη Σκόπελο, έβαλαν μπροστά τις ετοιμασίες για τον γάμο τους.

Πρόσφατα σε δηλώσεις του έδειξε στην σύντροφο του πόσο πολύ την αγαπά.

«Φεύγοντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα για τα οποία έπεσες σε όλα μέσα. Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… Χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα… Χωρίς εσένα θα ήταν αλλιώς.

Γι αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμή μου. Σ ευχαριστώ για όλη τη στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια. Σε αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις.»




Μετά  την ερωτική εξομολόγηση ο γάμος.

Ο γάμος έχει κανονιστεί για τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Τι μένει μετά;

Οι κουμπάροι.

 Οι καλοί τους φίλοι Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η ανάγκη οικογένειας είναι το μεγάλο όνειρο και για τους δυο τους και τώρα βρίσκονται μια ανάσα μακριά από το να την φτιάξουν.

All Star

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης βρίσκεται στα πλάνα του Ατζούν από την μία, αλλά και ο ίδιος είναι θετικός από την άλλη. Δύσκολο να μην εχουμε συμφωνία…

Η έκπληξη

Ο Άρης όπως όλα δείχνουν θα αφήσει το ποδόσφαιρο ως καριέρα, και είναι έτοιμος για την νεα του επιχειρηματική δραστηριότητα.

«Ο Άρης είναι ένας παίκτης, που έχει αποδείξει την αξία του σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα παιδί, που έχει χτυπηθεί πάρα πολύ και έχει σχολιαστεί για τις αμοιβές του, για μένα, για το πως συμπεριφέρεται… Έχει ακούσει τα πάντα. Με τα λεφτά θα επενδύσουμε σε μια δουλειά με τον Άρη, θα επενδύσουμε στο να προσφέρουμε στο παιδάκι μας, που θα έρθει ένα καλύτερο αύριο και σε έναν πολύ ωραίο γάμο», δήλωσε η Μαρία Αντωνά.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ