Φυσικά τώρα που από όλους αρχίζουν να πέφτουν οι μάσκες θα δούμε ορισμένους να κόβουν και το καλημέρα με κάποιους πρώην συμπαίχτες τους.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. O Άρης προσπαθεί να δείξει ότι ναι μεν αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας δε, αλλά…

Έσκασε η βόμβα! Οι παίχτες γνώριζαν πότε θα αποχωρήσουν!

O Τζέιμς Καφετζής στο Survivor All Star – Το φυτίλι άναψε… θα σκάσει η μεγάλη βόμβα;

Η ζωή προχωράει και σιγά σιγά με την σύντροφο του Μαρία Αντώνα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, και ετοιμάζει τα επόμενα βήματα του.

Έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη και είπε αρκετά πράγματα για τα σχέδια του, αλλά και την πικρία που έχει για κάποιες καταστάσεις που εγιναν και είδε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Χαρακτήρισαν ως έπαρση τη θέληση μου να κερδίζω πάντα στα αγωνίσματα

Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά ανακοίνωσαν επίσημα οτι το φθινόπωρο θα γίνει ο γάμος τους

Το ποσό που κέρδισε από το survivor 5 ο Άρης φτάνει κοντά τις 210.000 ευρώπουλα και  σίγουρα πολύ μεγαλύτερο από ότι κέρδισε ο νικητής Στάθης. Ο Άρης είχε καλό συμβόλαιο και το έφτασε μέχρι το τέλος. 

Από θέμα εσόδων ήταν σίγουρα ο μεγάλος νικητής.

Τι δήλωσε στο Mega;

«Σίγουρα, θέλουμε να κάνουμε μία επένδυση σε ένα κομμάτι δουλειάς, σε μία δουλειά που θα μπορέσει να μας αποφέρει ένα εισόδημα, να αλλάξουμε σπίτι να πάμε σε ένα μεγαλύτερο με ένα ακόμη δωμάτιο, γιατί κάποια στιγμή θα θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι»

«Όταν φτάνεις στο τέλος είσαι νικητής, ο κόσμος έδωσε περισσότερες ψήφους στον Στάθη, για εμένα δεν σημαίνει κάτι αυτό, φυσικά στενοχωρήθηκα αλλά είμαι πάρα πολύ καλά. Εριστικός δεν ήμουν ποτέ, δεν προσέβαλα ποτέ κανέναν. Ούτε έπαρση είχα, ούτε τίποτα»

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά μίλησαν στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκαν στον τελικό του Survivor, στο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά, αλλά και στον επικείμενο γάμο τους.




Φυσικά τώρα που από όλους αρχίζουν να πέφτουν οι μάσκες θα δούμε ορισμένους να κόβουν και το καλημέρα με κάποιους πρώην συμπαίχτες τους. Δηλαδή ο Άρης δεν είχε “εχθρούς” στο νησί, αλλά μετά το συνέχισαν και εκτός παιχνιδιού. Είδαμε και στον τελικό τι έγινε και ακούσαμε πολλες δηλώσεις.

Πως θα συνεχίσει επαφές με τον Καραγκούνια, ή με τον Εμμανουήλ, λέμε εμείς τώρα. Με τον Στάθη νορμάλ οι σχέσεις. οχι ότι είναι κολλητοί…Μια από τα ιδια με τον Μαρτίκα

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ